Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

I Have No Mouth and I Must Scream Bir Süreliğine Ücretsiz

Retro bilgisayar oyunların hastasıysanız I Have No Mouth and I Must Scream tam sizlik. Oyun belirli bir süre ücretsiz oldu.

Dünyanın sonunda geçen tüyler ürpertici bir macera havasındaysanız, kült klasik oyun olan I Have No Mouth And I Must Scream’i GOG’da ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Ünlü yazar Harlan’ın yazdığı kısa bir hikayeden uyarlanan bu film birkaç günlüğüne ücretsiz. Ellison’a göre oyun, insanlığın son kurtulanlarının hapsedildiği ve sadist süper bilgisayar AM tarafından bir asırdan fazla bir süredir hayatta tutulduğu gezegenin merkezine rahatsız edici bir yolculuk.

I Have No Mouth and I Must Scream 25 Aralık’a Kadar Ücretsiz

I Have No Mouth and I Must Scream

Oyunun beş karakterinin her birinin, ortaya çıkarmanız gereken kendi karanlık sırları vardır. 1995’teki bu kült klasiğinde çözülmesi gereken pek çok gizem var. AM’nin sığınağından kaçamazsanız, oyunun neden bu kadar tuhaf bir başlığa sahip olduğunu korkunç ayrıntılarla keşfedeceksiniz.

I Have No Mouth And I Must Scream, orijinal kılavuzun dijital taramaları, nasıl yapıldığına dair kısa bir belgesel ve besteci John Ottman tarafından üretilen orijinal film müziği gibi birkaç ekstrayla birlikte gelir.

Sistem Gereksinimleri

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10
  • İşlemci: IBM PC with a 233Mhz 486 processor
  • Bellek: 64 MB RAM
  • Ekran Kartı: A VESA compatible Super VGA card
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: Sound Blaster AWE32 sound card

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.