Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Humble Monthly Eylül Ayı Oyunları Belli Oldu

Humble Monthly Eylül 2018 oyunları arasında bir seçim yapma şansına sahipsiniz.

Humble Monthly, PC oyuncuları için çok yararlı bir fırsat. Aylık 12$’a üye olup, 100$’dan daha değerli oyunlara ücretsiz sahip olabiliyorsunuz. Oyunlardan bir tanesi hariç geri kalanı, daha sonradan belli oluyor. Ancak ne olursa olsun, ilk oyunu görebiliyorsunuz. Ve her türlü koşulda 100$’dan daha değerli oyunlar elde ediyorsunuz bir ayda. İlk defa Eylül 2018’de Humble Monthly’de bir seçim şansına sahip oluyoruz. Aboneler, isterlerse Rise of the Tomb Raider’ı ya da Sniper Elite 4 – Tales of Berseria – Staxel üçlüsüne sahip olabiliyorlar.

Rise of the Tomb Raider daha önce Humbly Monthly’de verilmişti ancak hala oynamadıysanız çok güzel bir seçenek. 14 Eylül 2018’de çıkacak olan Shadow of the Tomb Raider’dan önce oynamak isteyebilirsiniz. Her ne seçeneği seçerseniz seçin, ayın sonunda bir sürü oyuna sahip olmuş olacaksınız.

Oyunlar, size Steam kodu olarak verilecek. Bunun yanı sıra, Humble Bundle hesabınızda da sonsuza dek duracak.

Humble Monthly aboneleri, başka avantajlara da sahip oluyorlar. Abone olarak Humble Store’da %10 indirim, Humble Bundle’lara ücretsiz sahip olmak ve yıl içinde daha büyük indirimler gibi avantajlara sahip olabiliyorsunuz.

Rise of the Tomb Raider Official Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.