Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

HTC U Ultra İçin Oreo Güncellemesi Yayında!

HTC, Android 8.0 Oreo güncellemesini U Ultra modeli için yayınladı.

Tayvanlı elektronik devi HTC, akıllı telefon sektöründe hızla kan kaybetmesine rağmen halen daha pes etmiş değil. Sürekli olarak yeni model geliştirme çalışmalarına devam eden HTC, şimdilerde yazılım güncellemelerine ağırlık vermiş durumda. Parlak camdan imal edilen arka kapağıyla göz alan HTC U Ultra, şirketin yeni güncelleme verdiği son model oldu.

HTC U Ultra İçin Oreo Güncellemesi Yayında 1

Yabancı teknoloji sitelerinde yar alan habere göre HTC U Ultra için Android 8.0 Oreo güncellemesi nihayet yayına alındı. Ancak şaşırtıcı bir şekilde güncellemeyle alakalı bazı çelişkili haberler de var.

Hindistanlı kullanıcılar HTC U Ultra’nın güncelleme aldığını söylüyor olsa da yukarıda yer alan ekran görüntüsü İtalyanca.

Güncellemenin boyutu ve sürüm numarası belli oldu

Ancak ekran görüntüsü gerçek olduğu için Oreo güncellemesinin yayınlandığı pekala söylenebilir. Muhtemelen güncelleme, diğer ülkelerde de kısa süre içinde aktif hale gelecek.

Sürüm numarası 2.19.400.1 olarak kaydedilen yazılım güncelleme ise 1.32 GB büyüklüğünde.

Android P de gelir mi?

Google an itibariyle Android işletim sisteminin yeni sürümü için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Android P adı verilen yeni sürümün 2018 yılı içinde piyasaya çıkması beklenirken HTC’nin U Ultra’ya gecikmeli de olsa Oreo güncellemesini vermesi olumlu bir gelişme. Özellikle Android 8.0 Oreo’nun akıllı telefonlar için en stabil işletim sistemi olduğunu hesaba katarsak…

Android P çıktığı zaman HTC’nin akıllı telefonlarına hızla güncelleme vermesi, şirketin kaybettiği prestiji yeniden inşa etmesine de katkı sağlayabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.