Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

HP Yeni Pavilion x360 Dizüstü Modellerini Tanıttı

İnce çerçeveli ekrana sahip yeni Pavilion x360 modelleri geçer not aldı.

HP, giriş seviyesi yeni dizüstü bilgisayar modellerini Pavilion x360 serisine dahil ettiğini duyurdu. 14 ve 15.6 inçlik ekran seçenekleriyle sunulan yeni modeller, bir önceki versiyonlara kıyasla daha küçük boyuttalar. Ancak buna kıyasla daha ince çerçevelere de ev sahipliği yapıyorlar.

HP Yeni Pavilion x360 Dizüstü Modellerini Tanıttı 1

8. nesil Intel Core U işlemcileri sayesinde çok daha güçlü olan modellerde HP’nin opsiyonel olarak sunduğu parmak izi okuyucusu da yerini almış durumda. Klavyenin hemen altında yer alan geniş açılı ön kamera ise cabası.

Mayıs veya Haziran’da satışa çıkacak

Yeni HP Pavilion 14 x360 modeli 500 dolarlık fiyat etiketiyle Mayıs veya Haziran ayları içerisinde müşterilerin beğenisine sunulacak. Güncellenmiş HP Pavilion x360 modelinin fiyatı ise 760 dolar olarak kayıtlara geçmiş durumda. Öte yandan HP’den yapılan açıklamada yeni modellerin ekranında yer alan çerçevelerin yalnızca 6.5 mm kalınlığında olduğu da belirtildi. Geçtiğimiz yıla ait modellerin 12.7 mm’lik çerçevelere sahip olduğu göz önünde bulundurulursa, ciddi bir ilerlemenin söz konusu olduğu daha iyi anlaşılabilir.

HP Pen desteği standart

14 inçlik modelde 41 Wh batarya kullanılıyor. Daha büyük olan 15.6 inçlik modelin bataryası ise 48 Wh değerini taşıyor. Her iki modelde de HP Pen desteği standart olarak sunuluyor.

En ucuz konfigürasyonu tercih etmek isteyen kullanıcıları ise 14 inçlik 1366 x 768 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekran karşılıyor. Core i3-8130U işlemcinin yanı sıra 8 GB RAM ve 500 GB HDD de cabası.

HP’nin 760 dolara satılan 15.6 inçlik modelinde ise Core i5 işlemci ve Full HD ekran yer alıyor. Ancak SSD yerine 1 TB’lık HDD tercihi söz konusu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.