Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

George R.R Martin Yeni Game Of Thrones Dizisi Hakkında Konuştu

Yazar George R.R. Martin, çekimleri sona eren House Of The Dragon dizisi hakkında olumlu açıklamalarda bulundu.

HBO’nun yayınladığı Game of Thrones‘un ön serisi olan House of the Dragon’un çekimleri nihayet sona erdi. Haber, Game of Thrones ve House of the Dragon’un dayandığı fantastik roman serisi Buz ve Ateşin Şarkısı‘nın yazarı George R.R. Martin‘den geldi. Martin haberi blogunda duyurdu ve şimdiden birkaç bölümün kabaca bazı kısımlarını gördüğünü ve o bölümleri çok sevdiğini açıkladı.

Martin, Londra’dan heyecan verici haberler bildiriyorum, Lost Ark çekimleri tamamlandı diye yazdı. On bölümün tamamının da sona erdiğini söyleyen yazar, bazı bölümleri izleme fırsatı yakalamış ve bu bölümler hoşuna gitmiş. Yaptığı açıklama ise dizi konusunda izleyicileri epey heyecanlandırmış.

House Of The Dragon George R.R. Martin’in Onayını Aldı

House Of The Dragon

Martin, House of the Dragon‘un ilk sezonunun post prodüksiyona yeni girdiğine dikkat çekti yani bu televizyonda yayınlanmak için hazır olmadan önce yapılması gereken bir sürü iş olduğu anlamına geliyor. Senaryoyu, yönetmenliği ve oyuncuları takdir eden yazar, umarım onları benim kadar seversiniz diye de ekledi. HBO ayrıca dizi için, Targaryen’in ejderhalarından birini gösteren yeni bir poster yayınladı.

House of the Dragon’un henüz bir çıkış tarihi yok, ancak ilk fragman 2022’de yayınlanacak. Martin, işerinin çok daha fazlalaştığını ve devam eden pandeminin planları zorlaştırdığını yazdı. Yine de, 2022 yazında dizinin çıkış yapacağını düşünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.