Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hot Wheels Unleashed 1 Milyon Kopya Sattı

Mattel'in Hot Wheels oyuncak serisi için Milestone tarafından geliştirilen ve yayınlanan yarış oyunu Hot Wheels Unleashed, eylül ayındaki lansmanından bu yana dünya genelinde 1 milyon kopya satmayı başardı.

Mattel ve Milestone bugün, aksiyon dolu atari tarzı yarış deneyimi Hot Wheels Unleashed‘ın 30 Eylül’deki lansmanından bu yana dünya çapında hem fiziksel hem de dijital vitrinlerde 1 milyon kopya sattığını duyurdu. Bu nedenle Hot Wheels Unleashed, Milestone’un şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu oldu.

Milestone CEO’su, “Şubat ayında Hot Wheels Unleashed’ı duyurduğumuzdan beri hayranlardan binlerce içten mesaj aldık. Bu dönüm noktası, tutkulu topluluğumuzun sayısız sevgi göstergesi” açıklamasında bulundu ve oyuncuların desteğine teşekkür etti.

Hot Wheels Unleashed, 2022 Yılında da Desteklenecek

Hot Wheels Unleashed

Oyunun baş tasarımcısı ise, “Hot Wheels tamamen meydan okuyan ruhu teşvik etmekle ilgili ve Unleashed bu görevi her yaştan oyuncu için hayata geçiriyor. Bu heyecan verici dönüm noktasıyla gurur duyuyoruz. Ayrıca, 2022’ye girerken daha fazla hayranımızın oyunu ve gelecek yeni içeriği keşfetmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Hot Wheels: Unleashed, oyunculara arabaları döküm oyuncaklarla oynuyormuş gibi sürme fırsatı sunan bir yapım. Oyun; adrenalin dolu yarışları, oyuncuların farklı görünümlerle özelleştirebilecekleri farklı niteliklere ve nadirlik seviyelerine sahip genişletilmiş Hot Wheels araç seçenekleri, özel parkur parçaları ve etkileşimli ögelerle günlük konumlarda yer alan ağızları açık bırakan parkurlara sahip. Oyunun ayrıca devrim niteliğinde bir Parça Düzenleyici sistemi içerdiğini de belirtelim.

Hot Wheels Unleashed - Gameplay Trailer | PS5, PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.