Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Horizon Zero Dawn’ ın Hikaye Moduna Özel Video Yayınlandı

Guerilla Games' in oyunu Horizon Zero Dawn' ın hikayesine yönelik bir video yayınlandı.

Bildiğiniz gibi Horizon Zero Dawn’ a ilgimiz bir hayli fazla. Horizon: Zero Dawn, bir video yayınlayınca ilgimizi hemen ona doğru çeviriyoruz. Bugün de yeni bir video yayınladı. Üstelik diğer videolardan farklı olarak hikayeye yoğunlaşan bir video oldu. Oyunun hikayesi ile ilgili birkaç ipucu verilen videoda bir kaç küçük şeye dikkat ettik. 

Öncelikle oyun 28 Şubat’ ta yalnızca PlayStation 4 için çıkacak. Gönül bütün platformlara çıkmasını isterdi ama, Sony’ nin başarılı satış politikası buna engel oluyor. 

Videoda Guerilla Games’ in yapım ekibinden Herman Hulst ve Mathijs De Honge gibi isimler yer alıyor. Açıklamalara göre oyunda dünyanın nasıl bu hale geldiğine dair ipuçları bulunacak. Aloy isimli bayan karakteri kontrol edeceğimiz oyunda etrafı araştırmak çok önemli olacakmış. Oyunun içinde RPG dinamikleri de bulunuyor. Bu sayede oyundan çok daha fazla zevk alacağız gibi duruyor. PS4′ ü olan ve bu oyunu deneme fırsatı olan herkesin bu oyunu deneyeceğini düşünüyorum. 

Her Platforma Her Oyun Çıksa Fena mı Olur?

Açıkçası, daha önce ki videolarımda veya haberlerimde bahsettiğim gibi elimin altında PS4 olsa dahi, PS4′ te oyun oynamakta zorlanıyorum. Durum böyle olunca insan üzülüyor tabi. Gönül isterdi ki PC’ ye de çıksın. Ya da en azından, PlayStation 4, klavye, fare desteği sunsun. Neyse, sizi de kendi beklentilerimle şişirmeyeyim. 

Horizon Zero Dawn’ ın geçmişten bilgiler sunduğu video ile sizleri başbaşa bırakıyorum. İyi seyirler. 

Horizon Zero Dawn - Secrets of the Past Video | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.