Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Horizon Forbidden West, Altı Tane Oyun Tarzı Sunacak

Horizon Forbidden West'in çıkışına çok az kaldı. Guerrilla Games, oynanış stilleri sorunu da dahil olmak üzere, oyunda bulacağımız birkaç yenilikten bahsetti.

Horizon Forbidden West, 2017’de piyasaya sürülen, açık dünya ve RPG unsurlarına sahip çok satan bir aksiyon oyunu olan Horizon Zero Dawn’ın devamı niteliğinde. Oyun, Hollandalı stüdyo Guerrilla Games tarafından geliştirildi. Hepimiz onları Killzone adlı popüler FPS serisinden tanıyoruz.

Horizon Forbidden West, yeni ve genişletilmiş bir yetenek ağacı sunacak. Oyun kısa süre önce Game Informer dergisinin son sayısının kapağında yer aldı ve bu vesileyle geliştiriciler bazı ilginç bilgiler ortaya çıkardı. Ekim ayında oyuncu özgürlüğünün çok önemli olacağından bahsetmişlerdi. Yalan söylemiyorlardı; Ortaya çıktığı gibi, yeniden tasarlanmış karakter geliştirme ağacı altı farklı oyun stili sunacak.

Horizon Forbidden West Yetenek Ağacı

Horizon Forbidden West

Oyun, yeteneklerinizi istediğiniz gibi birleştirmemizi sağlayacak ve bunların içinde sunulan beceriler geliştirilebilecek. Ayrıca, belirli ögelerin etkinliğini artırmak için ekipmanımızla uygun sinerjiyi de sağlayacağız. Kıyamet sonrası dünyayı şu şekilde geçmemizi sağlayacak:

  • Savaşçı – Yakın dövüşte uzmanlaşmaya odaklanacak;
  • Tuzakçı – Çeşitli tuzaklarda uzmanlaşmaya odaklanacak;
  • Hayatta Kalan – Sağlık ve kaynaklara odaklanacak;
  • Casus – Sessizce ve gizlice harekete odaklanacak;
  • Avcı – Menzilli savaşa odaklanacak;
  • Makine Ustası – mekanik canavarları kontrol etmeye odaklanacak.

Forbidden West’te Yenilikler Bu Kadarla Sınırlı Değil

Horizon Forbidden West

Genişletilmiş beceri sistemi, Aloy’un maceralarının yaklaşan bölümündeki tek değişiklik değil. İlk bölümde olduğundan daha düzenli olarak, zamanla bizimle biraz mühimmat paylaşabilen NPC’lerle birlikte savaşacağız. Şehirlerde becerilerimizi test edecek ve savaş mekaniğinin sırlarını ortaya çıkaracak yeni zorluklarla karşılaşacağız. Ayrıca donanım yükseltme özelliği de olacak. Her yükseltme, ek donanım yeteneklerinin kilidini açmamızı ve istatistiklerini artırmamızı sağlayacak.

Horizon: Forbidden West; 18 Şubat 2022‘de çıkış yapacak. İlk gün yamasını saymazsak, Horizon Forbidden West’in indirme boyutu 96 GB olacak. İlk güne dahil olan yamanın ne olduğu henüz görülmedi ancak bu boyutu 100 GB’ın üzerine çıkaran bir yama olması muhtemel.

Horizon Forbidden West - State of Play Gameplay Reveal | PS5

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.