Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hitman 2’nin Geliştiricisi IO Interactive İsveç’te İkinci Stüdyosunu Açtı!

IO Interactive ikinci stüdyosunu duyurdu.

Hitman serisi ile adından söz ettiren IO Interactive başarılı gidişatını sürdürmeye devam ediyor. Stüdyo ikinci ofisini açtı.

Hitman 2’nin Geliştiricisi IO Interactive İsveç’te İkinci Stüdyosunu Açtı 2

Hitman serisi ile oyuncuların akıllarına kazınan IO Interactive yeni adımlar atarak ofis sayısını artırmaya başladı. PC Gamer’ın yapmış olduğu habere göre başarılı video oyun geliştiricisi İsveç’in Malmö şehrinde yeni bir oyun stüdyosu açmış. Hitman serisini desteklemek için açılan yeni stüdyoda oyunculara daha fazla özellik ve içerik sunulmak için çalışılacak. Mevcut ekibine ek olarak büyümeye gidecek olan oyun stüdyosu daha geniş bir geliştirme platformu sunacak.

IO Interactive’in CEO’su Hakan Abrak, ‘IO Interactive’in Malmö stüdyosunu duyurmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz’ açıklamasında bulundu. Ayrıca Hakan Abrak, ‘IO Interactive kalabalık bir oyun geliştirici topluluğu olacak. Kendi eşsiz IOI kültürümüzü bu muhteşem şehre getirmekten gurur duyuyoruz’ dedi.

2017 yılında ünlü yayıncı Square Enix ile yollarını ayıran IO Interactive, ilk olarak 2009’da Eidos Interactive tarafından satın alınmıştı.

Hitman 2 ile başarılı bir işe imza atan geliştirici ekip, stüdyosunu ikiye çıkararak meyvelerini toplamaya başladı.

Ünlü stüdyonun Malmö’deki ofisi çalışmalarına başladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.