Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hitman 2’de Kolombiya Bölümü Bulunacak

Hitman 2'de Kolombiya ormanlarında geçen bir bölüm bulunacak.

Yeşil ağaçlarla ve bol bol bitkilerle dolu olan Kolombiya ormanları; birçok oyuna, filme, diziye konu olmuş yerlerden birisi. Yayınlanan yeni Hitman 2 videosu, Kolombiya ormanlarında geçecek bir bölümün olduğunu oyunculara duyurmuş oldu. Yeşil ortamda mavi kıyafetler giyen düşmanlarla dolu olan bölgede; kısa boylu bitkilerin arasından saklanıp, öldürdüğümüz düşmanları saklamamız gerekecek.

Official HITMAN 2 Colombia Teaser Trailer

Kolombiya ormanlarında geçen bölüm, aynı zamanda Hitman serisinin ilk oyunu olan Hitman: Codename 47’ye de bir gönderme yapıyor. Serinin ilk oyunu olan Hitman: Codename 47’nin en sevilen bölümlerinden birisi de Kolombiya ormanlarında geçiyordu.

hitman 2de kolombiya bolumu bulunacak e1535816037398

Videoda, Agent 47’nin bir düşmanı sessizce öldürdükten sonra uzun bitkilerin arasına sakladığını görüyoruz. Ormanda geçen bir bölüm için, harita tasarımı oldukça önemli. IO Interactive, bu haritayı güzel tasarlarsa oldukça keyifli bir bölüm olacağını düşünüyoruz. Görevi tamamlama konusunda ne kadar çok özgürlük sunulursa, oyuncular kendi stratejilerini uygulamak için daha çok fırsat bulacaklardır. Ormanda geçen bir haritada ise özgürlük sunmak, en önemli şeylerdendir.

Hitman 2, 13 Kasım 2018’de satışa sunulacak. Hitman 2’yi buradaki bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.