Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hideo Kojima, LoL Animasyonu Arcane Hakkında Konuştu: Pişmanım

Leauge of Legends 10. yıl kutlamalarında duyurulan ve oldukça yoğun ilgiyle karşılanan Netflix dizisi Arcane geçtiğimiz hafta yayınlandı. Ünlü video oyun tasarımcısı LoL Animasyonu hakkında konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda hayranlarıyla buluşan LoL animasyonu Arcane yoğun ilgi gördü. Albüm, oyun, film, TV programı ve DVD’lerin değerlendirmesini yapan bir web sitesi olan Metacritic’te puanı 9.5 ile zirvede oturuyor. Ünlü oyun geliştiricisi olan Hideo Kojima LoL animasyonu Arcane hakkında düşüncelerini Twitter hesabından paylaştı.

Hideo Kojima’nın yazdığı tweet şöyleydi; “Arcane’nin dört bölümünü izledim. Bu harika! Bu harika! Yayınlanmadan önce bir önizlemeye davet edildim ve geri çevirip gitmediğim için pişmanım.“ diyerek cümlelerini tamamladı. Hideo Kojima bu popüler animasyon dizisini kaçırdığı için üzgün ve pişman olduğunu dile getirdi.

Hideo Kojima Arcane Davetine Katılmadığı İçin Bin Pişman

Arcane

Yine de ünlü video oyun tasarımcısı Hideo Kojima’nın sadece animasyon dizisi hakkındaki fikrini açıklayarak aslında içini rahatlatmaya çalıştı. Hatta dizinin ön gösterim davetini aldığını ve onu geri çevirdiğini bile bile söyledi. Ve bu kararı verdiği için Hideo Kojima şimdi bin pişman.

Bahsi geçen dizinin konusundan bahsedecek olursak; Ütopik bir bölgede baskı gören bir yeraltı şehri olan Zaun’da geçen dizi, efsanevi iki League of Legends şampiyonunun hikayesini ve onların birbirinden ayrılmasına neden olan gücün hikayesinden bahsediyor. Riot Games, bu hikayenin üzerinde durarak oyunun hayranlarını bu dizide toplamayı hedefliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.