Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends Animasyonu Arcane’in 2. Sezonu Yapım Aşamasında!

Riot Games'in fenomen MOBA oyunu League of Legends'a dayanan Netflix animasyon dizisi Arcane, ikinci sezon çekimlerine başladı.

Dijital içerik platformu Netflix‘te yayınlanan League of Legends animasyon dizisi Arcane ikinci sezonu ile geri dönecek. Riot’un fenomen MOBA oyunu ile aynı evreni paylaşan seri, şu anda Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri konumunda.

Netflix ve Riot Games tarafından Undercity Nights etkinlikleri sırasında duyurulan bu gelişme, LoL hayranlarını fazlasıyla memnun etti. Ayrıca Arcane ikinci sezon için kısa bir teaser da yayınlandı, ancak fragman, League of Legends animasyon dizisinin gelecek sezonundan neler bekleyebileceğimize dair çok fazla ayrıntı vermiyor.

Arcane İkinci Sezon Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

league of legends animasyon dizisi arcane ikinci sezon

Deadline’ın haberine göre Hailee Steinfeld, Ella Purnell ve Katie Leung, ilk sezondaki rollerini dizinin gelecek sezonunda yeniden oynayacaklar. Şu anda yapım aşamasında olan Arcane ikinci sezon, henüz bir çıkış tarihine sahip değil. Netflix ve Riot ortaklığında hayata geçirilen animasyon, League of Legends’ın ön bölümü (prequel) görevini görüyor ve Jinx ve Vi kardeşler de dahil olmak üzere birçok karakterin köken hikayelerini anlatıyor.

Riot, Arcane için kendi oyunları Valorant ve LoL başta olmak üzere Fortnite ve PUBG Mobile gibi farklı yayıncılara ait popüler oyunlarda da önemli işbirlikleri gerçekleştirdi. Eğer League of Legends evrenini merak ediyor ve giriş yapmayı düşünüyorsanız, Arcane bunun için iyi bir başlangıç olabilir.

Arcane: Season 2 Announcement

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.