Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riot Games, Hextech Mayhem Çıkış Tarihini Açıkladı

Riot Games, LoL evrenine dayanan yeni oyunu extech Mayhem: A League of Legends Story'nin çıkış tarihini açıkladı.

Hextech Mayhem çıkış tarihi belli oldu. Bugün Riot Forge, Hextech Mayhem: A League of Legends Story adlı League of Legends evrenindeki en yeni oyun setini duyurdu.

Riot Games, League of Legends yan ürünleri ve Valorant gibi Runeterra’nın dışında geçen oyunlar gibi yepyeni oyunlar yayınlayarak markasını genişletti. Riot Games ayrıca, bu ayın başlarında ilk televizyon dizisi Arcane’nin galasını kutlamak için RiotX Arcane adlı çok oyunlu bir çapraz geçiş etkinliği başlattı.

Riot Games şu anda tartışmasız sektördeki en büyük geliştiricilerden biri ve şirket büyümesinden henüz tam olarak memnun değil. Oyunları dünya çapında farklı kitlelere ulaşmaya devam ettikçe, giderek daha fazla insan League of Legends evrenine maruz kalacak. Bununla birlikte, League of Legends’ın halihazırda Steam platformundaki tüm kullanıcılardan daha fazla aktif kullanıcısı mevcut.

Hextech Mayhem Çıkış Tarihi

Hextech Mayhem Çıkış Tarihi

Riot Forge, bir League of Legends hikayesi ve ritim oyunlarıyla ilgilenenlerin ilgisini çekecek olan Hextech Mayhem çıkış tarihini açıkladı. Oyun, teknoloji ve kültürdeki ilerlemeleriyle tanınan League of Legends evrenindeki bir şehir olan Piltover‘da geçecek.

Hextech Mayhem 16 Kasım’da çıkış yapacak ve çıkmadan önce Steam, GOG.com, Epic Games Store ve Nintendo Switch’te ön siparişe açıldı ve oyun gelecekte bir tarihte Netflix mobil uygulamasında planlı bir sürüm alacak.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story | Official Announcement Trailer

Bu yapım, “A League of Legends Story” altyazılı ilk oyun olacak ve iki tane daha bu tarz oyun yayınlanacağını biliyoruz. Bunlardan birisi sıra tabanlı bir RPG olan Ruined King ve diğeri aksiyon platform oyunu olan Convergence olacak.

Convergence, The Game Awards 2019’da bir tanıtım fragmanı aracılığıyla yaptığı resmi duyurudan bu yana neredeyse hiçbir bilgiyi halka açıklamadı. Aynı sahneyi paylaştığından beri, Ruined King hakkında daha fazla bilgi öğrendik. Başlangıçta 2021’in başlarında piyasaya sürülmesi planlanan oyun, yıl sonuna kadar piyasaya sürülecek şekilde ertelendi ancak neyse ki Hextech Mayhem çıkış tarihi kesinleşti.

Oyunun zaten bir Steam sayfası ve çok sayıda söylentisi ortaya çıktı. Aslında, Ruined King’in 16 Kasım’da çıkacağına dair spekülasyonlar bile vardı ancak görünüşe göre Hextech Mayhem, bir NVIDIA sızıntısından Ruined King olduğu düşünülen oyunmuş. Neyse ki Riot Games, önümüzdeki birkaç hafta içinde merakla beklenen League of Legends yan ürünü hakkında daha fazla bilginin beklenebileceğini duyurdu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.