Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Herkes Bir Sonraki Sea of Thieves Testine Kaydolabilir!

Sea of Thieves'in bir sonra ki testine herkes katılabilecek. Oyunun bugüne kadar ki alfa testlerinde sınırlı sayıda oyuncu bulunuyordu. Artık dileyen herkes testlere katılabilecekler.

Rare Ltd tarafından geliştirilen Sea of Thieves, oyuncuları  denizlerin imparatoru olabilmek için aksiyon ve macera dolu bir dünyaya götürüyor. Unreal Engine oyun motoru ile geliştirilen oyun Xbox One ve bilgisayar oyuncularına hitap edecek.

Herkes Bir Sonraki Sea of Thieves Testine Kaydolabilir 1

Geçtiğimiz Aralık ayından bu yana çeşitli alfa testleri yapan Rare Ltd, test sunucularını sınırlı bir sayıda oyuncu için erişime açıyordu. Bugün gelen haberle birlikte geliştirici firma bu kuralın tamamen dışına çıkılacağını ve kapılarını herkese açacağını duyurdu. Geliştirici firma yaptığı açıklamada Sea of ​​Thieves’in bir sonraki büyük testine bütün oyuncuların katılabileceğini belirtti. Eğer oyuna 1 Aralıktan önce kayıt olursanız geliştirici firma otomatik sizleri beta testine davet edecek.

Tabi oyuna kayıt olabilmek için de belirli kurallar bulunuyor. Bu kuralların başında 18 yaş ve üstü olmak geliyor. Ayrıca oyunun beta testini konsolda oynayabilmek için Xbox Live Gold’a ihtiyacınız olacak. Oyunun bir sonraki test aşaması ne zaman şuan için herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak oyunun biran önce tamamlanması açısında bu sürenin fazla uzayacağı düşünülmüyor. İlerleyen günlerde test sürecinin duyurulması bekleniyor.

Herkes Bir Sonraki Sea of Thieves Testine Kaydolabilir 2

Dilerseniz buradan oyuna kayıt olabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.