Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

Heat’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Heat'in çıkış tarihi 30 Ocak olarak duyuruldu.

Hayatta kalma odaklı oynanacak olan Heat nihayet çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun Steam üzerinden 30 Ocak’ta lansmana çıkacak.

Heat’in Çıkış Tarihi Belli Oldu 2

Code Hatch imzası ile geliştirilen Heat gerçekçi yapısı ile oyuncuları meraklandırıyor. Önce 14 Aralık, sonra 18 Aralık ve son olarak Ocak 2019’da çıkış yapacağı duyurulan oyunun nihayet net çıkış tarihi belli oldu. Oyunun Steam sayfasına baktığımızda çıkış tarihi olarak 30 Ocak’ın yer aldığını görüyoruz. İki kere çıkış tarihi ertelenen yapım umarız önümüzdeki hafta lansmanını gerçekleştirir. Daha yayınlanmadan oyuncuların tepkisini çeken yapım çok oyunculu olarak oynanabilecek.

Sadece İngilizce dil desteğine sahip olarak lansmana çıkacak olan yapım erken erişim oyunu olarak oynanacak. Hayatta kalma oyunu olarak yayınlanacak yapımda vahşi ve gerilim dolu bir atmosfer bizleri bekliyor olacak. Yerli kabilelerin ve beyaz insanların yer aldığı oyunda zengin bir harita bizleri bekliyor olacak.

Oyuncular birinci şahıs kamera açıları eşliğinde gece ve gündüz döngüsü içerisinde gerçekçi bir dünyada boy gösterecekler. Benzersiz görevlerin yer aldığı oyunda aksiyon sahneleri de rekabet dolu geçecek.

Henüz ön siparişlere açılmayan yapım, 30 Ocak’ta lansmana çıkacak.

Oyunun Türkiye fiyatı belli olmazken, Steam topluluk sayfasında 19.99 dolar olacağı belirtiliyor.

Heat Alpha Reveal

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.