Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hearthstone’un Yeni Ek Paketi The Witchwood Duyuruldu

Bir süre önce ortaya çıkan The Witchwood genişleme paketi artık resmileşti.

Blizzard Entertainment bugün yaptığı duyuruyla popüler kart oyunları Hearthstone’un yeni genişleme paketini açıklamış oldu. Twitter üzerinden Blizzard bir yazı yayınlarken, yeni ek paketin adının The Witchwood olacağı duyuruldu.

Hearthstone yeni ek paketi the witchwood duyuruldu 1

Duyurunun yanı sıra aynı zamanda Blizzard tarafından 7 dakika uzunluğunda bir kısa film de yayınlandı. Videoda klasik korku filmlerinden Blair Witch’in esintileri göze çarparken, zaten yeni ek paketin adı Witchwood’la da ilişkili.

Kısa ama oldukça başarılı videoda Ben Brode ile diğer iki oyun geliştiricisi Irvine California bölgesindeki ormanlara giderken, burada Hearthstone’a Witchwood güncellemesiyle birlikte gelecek yeni kartları ve oyun mekaniklerini tanıtıyorlar. The Witchwood adlı beklenen yeni genişleme paketi önümüzdeki Nisan ayında resmi çıkışını yapacak ve her zamanki gibi yine ücretsiz olarak oynanabilecek.

CCG türüne yeni bir soluk getiren ve 2014’te ilk piyasaya sürüldüğü tarihten bu yana büyük bir popülarite yakalayan kart oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft, ilk olarak PC platformu için çıkış yapmış ardından mobil cihazlara da gelmişti.

Hearthstone’u siz de resmi web sitesi üzerinden indirip ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.