Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Harry Potter Yıldızları, Hogwarts’a Geri Dönüyor

Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson, Harry Potter film serisinin 20. yıl dönümü için HBO Max platformunda yayınlanacak özel bir bölümde yeniden bir araya gelecek.

Harry Potter serisinin yıldızları, ikonik evrenindeki ilk film olan Harry Potter ve Felsefe Taşı‘nın 20. yıl dönümü sebebiyle Hogwarts’a geri dönüyor. HBO Max platformunda yayınlanacak ‘Return to Hogwarts’ isimli özel bölümde, Felsefe Taşı ve Sırlar Odası’nı yöneten Chris Columbus ile serinin diğer oyuncuları da yer alacak.

Harry Potter’ın üç yıldızı Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’ın yanı sıra Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch ve Ian Hart da 20. yıl özel bölümüne katılacak.

Return to Hogwarts, 1 Ocak 2022’de HBO Max’te Yayınlanacak

Return to Hogwarts, ikonik serinin tarihini anlatan konuşmalar ve oyuncuların deneyimlerini aktardıkları röportajlar içerecek. Warner Bros. Başkanı Tom Ascheim, “Harry Potter ve Felsefe Taşı’ filminin çıkışından bu yana inanılmaz bir yolculuk oldu ve bu olağanüstü birbirine bağlı evrenin evrimine tanık olmak en hafif tabirle büyülüydü” dedi.

Öte yandan Return to Hogwarts için yapılan duyuruda Harry Potter kitaplarının yazarı JK Rowling‘ten bahsedilmemesi dikkat çekti. Transseksüel karşıtı görüşleri nedeniyle tepki toplayan İngiliz edebiyatçı, görünüşe göre özel bölümün bir parçası olmayacak.

harry potter return to hogwarts

Sekiz bölümlük Harry Potter film serisi, 2011 yılında vizyona giren Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 ile sona ermişti. Wizarding World evreninde geçen Fantastik Canavarlar 3: Dumbledore’un Sırları ise 8 Nisan 2022 tarihinde vizyona girecek. Bu arada Warner Bros.’un, bir Harry Potter dizisi ve oyuncuların transseksüel karakterler yaratmasına izin veren video oyunu Hogwarts Legacy‘yi geliştirildiği bilgisini araya sıkıştıralım.

Dilerseniz, Harry Potter filmlerini hangi sırayla izleyeceğinizi merak ediyorsanız buradaki kılavuzumuza göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.