Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hardspace: Shipbreaker’ın Konsollara Da Geleceği Belli Oldu

Hardspace: Shipbreaker'ın Xbox One ve PlayStation 4 sürümleri de duyuruldu.

Focus Home Interactive’in yüksek ses getirmesi beklenen oyunlarından bir tanesi olan Hardspace: Shipbreaker yıllar önce bilgisayar platformu için duyurulmuştu. Bu yılın yaz aylarında PC’ye gelmesi beklenen oyunlar ilgili yeni bilgiler de gelmeye başlandı.

Hardspace Shipbreaker’ın Konsollara Da Geleceği Belli Oldu 2

Blackbird Interactive tarafından geliştirilmeye devam edilen ve oyunculara geniş bir yelpaze sunacak olan Hardspace: Shipbreaker Steam üzerinde sergilenmeye devam ediyor. Steam üzerinde 2020’nin yaz aylarında piyasaya sürüleceği belirtilen oyun bugün oyuncuların yüzünü güldürecek haberler ile gündeme geldi.

VGChartz’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Focus Home Interactive yaptığı duyuru da Hardspace: Shipbreaker’in bilgisayar sürümü ile birlikte aynı zamanda PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına da çıkacağını belirtmiş. Buna ek olarak oyunun konsollara geleceğine yönelik dün akşam saatlerin de yeni bir tanıtım fragmanı da paylaşılmış.

Oyuncuları keşfedilecek bir galaxy’e götürecek olan oyun da sayısız görevi başarmaya çalışacak, yeni içerikler keşfedecek, 6 farklı dil desteği ile oyunun tadını çıkarmaya çalışacağız. Yapım içerisinde Türkçe yer almayacak.

2020’nin yaz aylarında çıkış yapması planlanan oyun henüz ön siparişlere açılmazken Steam üzerinde sergilenmeye devam ediliyor.

Oyunun yeni yayınlanan konsol fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hardspace: Shipbreaker - Console Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.