Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Halo Wars 2’nin Haftalık 30 Bin Oyuncusu Bulunuyor!

Halo Wars 2 başarılı gidişatını devam ettiriyor.

21 Şubat 2017’de Xbox One ve PC platformu oyuncularına sunulan Halo Wars 2, oyunculara alışılmış bir dünyanın dışında mücadele etme fırsatı sunuyor.

Halo Wars 2’nin Haftalık 30Bin Oyuncuyu Bulunuyor 2

Gerçek zamanlı strateji oyunları arasında yer alan Halo Wars 2, Microsoft Studio tarafından yayınlanıyor. The Creative Assembly tarafından geliştirilen yapım da oldukça geniş bir içerik ve kaliteli içerikler yer alıyor. 4K Ultra HD özelliğe sahip olan oyunda askerlerimizi ve askeri araçlarımızı kontrol ediyor ve düşman üslerine saldırılar düzenliyoruz. Fantastik grafiklere sahip olan oyunda  birliklerimi geliştirebiliyor ve daha güçlü bir hale getirebiliyoruz.

Yayınlandığı dönem yılın en iyi strateji oyunları arasında gösterilen Halo Wars 2, aldığı sayısız güncelleme ile de oyuncularını artırmayı başardı. 18 Haziran haftası itibariyle istatistikleri duyuran geliştirici ekip, Halo Wars 2’nin 31 bin 982 kişi haftalık oyuncu sayısına sahip olduğunu belirtti. Yapılan açıklamaya göre haftalık ortalama 30 bin oyuncu Halo Wars 2’yi oynuyormuş.

Strateji oyunları arasında oldukça popüler olan Halo Wars 2, başarılı gidişatını devam ettirirken güncellemeler ile de oyuncuların beklentisini karşılamaya devam ediyor.

https://youtu.be/hBOrxRsWh7s

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.