Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Halo Infinite Sezon 2 Battle Pass ile Kredi Kazanılacak!

Halo Infinite, Sezon 2 Battle Pass sistemi aracılığıyla oyunculara oyun yoluyla Kredi kazanma fırsatı vereceğini duyurdu.

Halo Infinite geliştiricisi 343 Industries, oyuncuların Sezon 2’den başlayarak oyun yoluyla Kredi kazanmalarına izin vereceğini duyurdu. Oyunun kozmetiklerini, deneyim artışlarını ve daha fazlasını içeren mikro dönüşümlerini, oyunun tek oyun para birimi olan Kredi kullanarak satın alabiliyorsunuz.

Ne yazık ki, Kredi şu anda yalnızca onları gerçek parayla satın alarak kullanılıyor ve bu da oldukça pahalı. Bir hayran, Halo Infinite’in 1. sezon mikro dönüşümlerinin tümünü satın almanın 1.000 dolara mal olacağını hesapladı; Bu, oyunun tüm kozmetik ürünlerini toplamak isteyenler için çok yüksek bir fiyat etiketi.

Halo Infinite Sezon 2’de Oynayarak Kredi Kazanabileceğiz

Halo Infinite

Halo Infinite’in mikro dönüşümlerinin yüksek maliyetleri, oyuncuların oyunla ilgili tek eleştirisi değil. Oyuncuların birçoğu, 343 Industries’in oyun ögelerinin birçoğunu satma şekliyle ilgilendi ve bu da onları oyuncular için daha da erişilmez hale getirdi. Oyun içi mağazanın tüm tekliflerini tek tek satmak yerine, ögelerin çoğu yalnızca paketler veya toplu satın alımlar aracılığıyla kullanılabiliyordu. Bu, bir oyuncu paketten yalnızca bir ürün isterse, zaten pahalı olan bir mağazadan bir şey satın almayı daha da pahalı hale getiriyordu. Bu sistemden gelen tepki, neyse ki 343 Industries’in Halo Infinite’in mikro işlem sisteminde değişiklik sözü vermesine yol açtı.

GamesRadar, 343 Industries Tasarım Başkanı Jerry Hook’un kısa süre önce, “sürekli geri bildirim” nedeniyle oyuncuların Halo Infinite Sezon 2 Battle Pass ilerlemelerinin bir parçası olarak Kredi kazanabileceklerini doğrulayan bir Tweet yayınladığını bildirdi. Hook, değişikliğin tam olarak ne zaman ve nasıl uygulanacağı ve oyuncuların sezonun Battle Pass’inde ilerledikçe hangi Kredi kazanmayı bekleyebilecekleri konusunda ayrıntılı bilgi vermedi ancak, yeni sistem hakkında daha fazla bilginin Mayıs 2022’de başlaması beklenen 2. Sezon başlamadan önce paylaşılacağını söyledi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.