Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Halo Infinite İçin Yakında Yeni Bir Güncelleme Duyurulacak

343 Industries en son yaptığı açıklama ile Halo Infinite için büyük güncellemeler duyuracağını söyledi.

Halo Infinite‘nin geliştiricisi 343 Industries, önümüzdeki birkaç hafta içinde oyun hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkarabilir. Ekip, üst düzey bir güncelleme sunmayı umuyor ve söylentilerin aksine Game Awards 2020 için planlanmış hiçbir şey yok.

Halo Infinite Icin Yakinda Yeni Bir Guncelleme Duyurulacak 1

343 Industries, projeleri hakkında daha fazla konuşacakları “üst düzey bir güncelleme” hazırlarken, önümüzdeki haftalarda Halo Infinite’ın daha fazlasını görebiliriz gibi görünüyor. 343 Industries geliştiricisi bir Reddit başlığına yanıt vererek, aksini öne süren bazı söylentilere rağmen oyunun The Game Awards 2020‘de görünmeyeceğini doğruladı. Şirket çalışanı yaptığı açıklamada Game Awards 2020 için planladıkları bir şey olmadığını söyledi.

343 Industries çalışanı yaptığı açıklamada “Önümüzdeki birkaç hafta içinde en azından üst düzey bir güncelleme sunmayı umuyoruz, böylece bu yolculuğu tatillerden sonra birlikte yeniden başlatabiliriz.” dedi. Ayrıca, Game Awards’ı atlamalarının nedeninin, bir demo veya buna benzer bir şey hazırlamak için gerekli olacak çok fazla çalışmadan kaynaklandığını da yazdılar.

Bildiğiniz gibi Xbox, bu ay yeni konsolları Xbox Series X ve Series S ile birlikte Halo Infinite’i piyasaya sürmeyi planladı, ancak birkaç ay önce oyunun ortaya çıkmasından sonra 2021’e ertelemek zorunda kaldılar. Halo Infinite’in hala bir çıkış tarihi yok, ancak bazı güvenilir çalışanlar, 2021’in ilk yarısının neredeyse ekibin hedeflediği şey olduğunu iddia ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.