Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Heyecanla Beklenen Halo Dizisi Nihayet Göründü! (Video)

Merakla beklenen Halo dizisinin nihayet ilk teaser'ı sosyal medya üzerinden yayınlandı.

Uzun süredir çekimleri devam eden Halo dizisi nihayet geçtiğimiz gün Microsoft’un 20. yıl dönümü Xbox etkinliğinde açıklanan ve ikonik oyunların canlı aksiyon uyarlamasına ait ilk video geldi.

Gelen video aslında çok kısa, Cortana’ya (Jen Taylor) çok benzeyen bir sesten önce Master Chief‘in Mjolnir zırhının canlı aksiyon şovunda American Gods Pablo Schreiber tarafından doldurulacak şekilde ayarlanmış sadece birkaç yakın çekimini sunuyor. Jen, klasik rolünü tekrarlayarak “Merhaba Usta Şef” diyor.

Halo şimdiki gelecek olan diziden önce aslında şirketin aksiyon türünde birkaç girişimleri olmuştur bunlar; Landfall: Halo aynı yapılan tanıtım kısa bir dizi Halo 3 Halo 4: Dawn Unto ve Halo: Nightfall. Bununla birlikte Paramount Plus’ta yayınlanacak Halo dizisi, ikonik bilimkurgu evrenini uyarlamak için şimdiye kadarki en iddialı girişim gibi görünüyor.

Halo Dizisi

Halo dizisinin geniş vuruşlarının ötesinde gerçekte ne olacağı veya halihazırda piyasaya sürülen oyunları uyarlayıp uyarlayacağı, yeni bir hikaye mi anlatacağı veya Halo evreninde başka bir alanda var olup olmayacağı henüz belli değil.

Paramount Plus’ta 2022’de başlayacak olan Halo serisi için uzun bir yol oldu. Gösteri, Paramount Plus‘a özel hale getirilmeden önce, ilk olarak 2018’de Showtime serisi olarak duyuruldu. Geçtiğimiz gün videonun yayınlanması ile beraber, hayranların daha fazla beklemesi gerekmeyecek ve hızlı bir şekilde gelecek gibi görünüyor.

Halo Dizisinin İlk Fragmanı Aşağıdan İzleyebilirsiniz

Halo TV Series - Official Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.