Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Halo Bölünmüş Ekran Özelliği İle Gelecek

Halo'nun geliştiricilerinden bölünmüş ekran özlemi çekenlere iyi haber DICE 2017'den geldi.

Halo serilerinin geliştiriciliğini üstlenen 343 Studios’un yöneticisi olan Bonnie Ross, 2017’de gelecek olan oyunlarla ilgili yeni bilgilerle geldi. FPS tarzı bütün Halo oyunlarında bölünmüş ekran özelliğinin olacağını açıkladı.

halo split screen

2015 yılında Halo severlerin beğenisine sunulan Guardians oyununda bölünmüş ekran seçeneği yoktu. Fakat bir yandan da oyuncuların çoğunun LAN üzerinden Halo evrenine giriş yaptığı da biliniyor. Bölünmüş ekran seçeneği Guardians ile gidince geliştirici firma oyuncular tarafından yoğun eleştiriler altında bırakılmıştı.

Geniş harita, artırılmış ve iyileştirilmiş yapay zekaya rağmen bölünmüş ekran özelliği olmadan gelen oyun takipçileri tarafından tam bir beğeni kazanamadı.

halo split screen 1

Halo geliştiricileri, aynı odaya doluşup oyun geceleri düzenleyen arkadaş çevrelerinin ve uzun soluklu fanatiklerin kalbini kazanmayı kafaya koymuş olacak ki böyle bir gelişme ile geldiler. Bu süreçte oyunun geliştirilmesi ile ilgili gelişime açık olduklarını da fısıldamış oldular.

Konsolların çıktığı ilk günden beri bölünmüş ekranın arkadaş ortamlarındaki etkisi yadsınamaz bir gerçek. Halo dünyasının müdavimleri ve oyun koleksiyonunda daima Halo’ya bir yer vermiş olan oyuncuları şimdiden heyecanlanmış görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.