Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Halo 3’ün Geliştiricisi PC İçin Açık Beta Aşamasının Detaylarını Açıkladı

343 Industries, Halo 3 için bir açık beta yapılacağını duyurdu.

343 Industries, Halo 3 için açık beta aşamasının önümüzdeki ay başlayacağını duyurdu. Daha açık olmak gerekirse, ekip Haziran ayının ilk yarısında bütün pc oyuncuları için genel beta sürümünü başlatmayı hedefliyor.

Halo 3ün Geliştiricisi PC İçin Açık Beta Aşamasının Detaylarını Açıkladı

Halo’nun geliştirici olan 343 Industries son yaptığı açıklamada önümüzdeki ay Halo 3’ün açık betasını başlatmayı hedeflediklerini açıkladı ve şunları söyledi “Gelecek hafta, tamamen eşleştirilmiş açık beta yapısını oyunculara sunmayı hedefliyoruz, ki bu normalden çok daha erken olacak. Hedefimiz, Halo 3 açık betasını Haziran ayının ilk yarısında başlamasını sağlamak.” diyor.

Halo: Master Chief Collection‘daki Halo 3’ün bir remaster olmadığını unutmayın, başka bir deyişle, Halo Anniversary ve Halo 2 Anniversary ile aynı grafik revizyonunu beklemeyin. Ayrıca, Halo ve Halo 2’nin aksine, bu Halo 3’ün PC’deki ilk resmi sürümü olacak.

Halo 3’ü daha önce hiç oynamamış olan oyuncular varsa, dünya orduları dağılmış ve yok olmuştur, sözleşme, Halo’yu aktiv etmekle, galaksideki tüm hayatı etkili bir şekilde yok etmekle tehdit etmektedir. Master Chief’in görevi, sözleşmeyi durdurmak, yaklaşmakta olan sel tehdidini yok etmek ve nihayetinde insanlığı kurtarmaktır.

Halo 3’ün piyasaya sürülmesinden sonra, 343 Industries Halo 3: ODST ve Halo 4‘e odaklanacak. Bunlar PC’ye gelecek son iki oyun olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.