Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Half-Life: Alyx’ten 3 Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Half-Life: Alyx'i bekleyen oyunculara üç yeni oynanış videosu sunuldu.

Valve’in 2020 model oyunu olarak bu yıl adından söz ettirecek olan Half-Life: Alyx için geri sayım başladı. 23 Mart’a lansmana çıkacak olan yapım hala yüzde 10 indirimle satışlarına devam ederken dün akşam saatlerinde üç yeni oynanış videosunun yayınlandığı belli oldu.

Half Life Alyx’ten 3 Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 2

Oyunculara alışılmışın dışında ve bir o kadar da sürükleyici bir VR deneyimi sunacak olan Half-Life: Alyx yayınladığı videolar ile de bekleyen hayranlarını bilgilendirmeye devam ediyor. Tek oyunculu olarak oynanabilecek olan yapımın Steam sayfası üzerinden bazı yeni oynanış videoları yayınlanmış. Buna ek olarak videolar şu sıralar ilgiyle oynanmaya devam ediliyor.

VGChartz’ın bu sabah saatlerinde yaptığı haberde Half-Life: Alyx’in 3 yeni oynanış videosunun paylaşıldığından söz edilmiş. Habere göre oyunun yeni oynanış videoları Steam topluluk sayfası üzerinden oyuncular ile paylaşılırken bu videolar da oyunun nasıl oynandığı da oyunculara gösteriliyor.

Farklı düşman modellerinin de kameralara yansıdığı oyun da görevlerin nasıl başarıldığı, oyun içerisinde nasıl ilerlendiği de videolar içerisinde karşımıza çıkan unsurlar arasında yer alıyor.

Yayınlanan yeni oynanış videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Half-Life: Alyx Gameplay Video 1

Half-Life: Alyx Gameplay Video 2

Half-Life: Alyx Gameplay Video 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.