Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

H1Z1, PS4’de 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı!

H1Z1, PS4'de 10 milyon oyuncuya sahip oldu.

Battle Royale modu ile kısa sürede bilgisayar platformunu kasıp kavuran H1Z1, 22 Mayıs’ta da PlayStation 4 platformuna çıkış yapmıştı.

H1Z1 PS4’de 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı 2

Steam’de oynaması ücretsiz oyunlar arasında yer alan H1Z1, Battle Royale modu ile oldukça başarılı bir gidişat sürdürüyor. Fortnite ve PUBG’ye göre daha gerçekçi bir yapıya sahip olan oyun, çok oyunculu olarak oynanıyor. Birbirinden farklı silah modelleri ile oyunculara zengin bir içerik sunan yapım PlayStation 4 platformuna da 22 Mayıs’ta çıkış yapmıştı. PlayStation 4 platformuna çıkış yapması ile birlikte inanılmaz bir kitleye hitap eden H1Z1, 10 milyon oyuncu rakamlarını devirdi.

PlayStation 4 platformunda 9.37 GB gibi bir dosya boyutuna sahip olan oyun, hızlı ve tempolu bir yapıya sahip. Diğer Battle Royale oyunlarına istinaden daha gerçekçi ve daha kusursuz bir yapıya sahip olan oyun, bilgisayar platformunda da milyonlarca oyuncuya hitap ediyor. Sadece PS4’de 10 milyon oyuncu rakamını deviren H1Z1, oyun içi satımlar ile de Daybreak Game Company’nin kasasını parayla doldurdu. Unutmadan belirtelim, oyunun kozmetik ürünleri PlayStation 4 platformunda cep yakıcı fiyatlara sahip. Başarılı yapım PlayStation 4 platformunda da tamamen ücretsiz oynanıyor.

Oyunun PlayStation 4 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.