Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA 3, Vice City ve San Andreas Remaster Sürümleri Bu Yıl Geliyor!

Rockstar'ın PlayStation 2 klasikleri GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas, bu yıl içinde piyasaya sürülmek üzere yeniden düzenleniyor!

Son dönemde sayısı iyice artan remaster oyunların arasına GTA serinin ikonik yapımları da katılıyor. Kokatu’nun güvenilir kaynaklara dayandırdığı haberine göre Rockstar Games, GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas remaster sürümlerini geliştiriyor. Düzenlemelerin son aşamada olduğunu yazan site, yeni versiyonların bu yıl içinde piyasaya sürüleceğini belirtiyor.

Takip eden okuyucularımızın da bildiği üzere, Rockstar’ın ana şirketi Take-Two Interactive’in, bünyesindeki üç oyunun remaster sürümlerini geliştirdiği yönündeki haberleri daha önce sizlerle paylaşmıştık.

GTA Remaster Sürümleri Tüm Platformlar İçin Çıkacak

GTA 3 remaster

Ne var ki, bu yapımların ne olduğu konusunda herhangi bir bilgiye sahip değildik. Ta ki bugüne kadar. Grand Theft Auto 3, Vice City ve San Andreas remaster sürümlerinin, “yeni ve eski grafiklerin” bir karışımını sunduğu söyleniyor. Kullanıcı arayüzünün ve oynanışın ise olabildiğince PS2 dönemindeki GTA oyunlarına sadık kaldığı iddia ediliyor.

Kotaku ayrıca GTA remaster’larının başlangıçta GTA 5 ve GTA Online’ın yeni nesil sürümünü satın alan oyunculara ücretsiz sunulmak üzere tasarlandığını, ancak planların değiştiğini ve oyunların bonus olarak değil, ayrı bir şekilde yayınlanacağını belirtiyor.

Oyunlar, Eski ve Yeni Grafiklerin Bir Karışımını Sunacak

GTA Vice City remaster

GTA remaster sürümlerinin, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch, PC, Stadia ve mobil cihazlarda ekim sonu veya kasım başında piyasaya çıkması planlanıyor. Fakat mobil ve PC versiyonlarının gelecek yıla kayabileceği de söyleniyor.

Klasik oyunlarını canlandırma konusunda bir hayli hevesli olan Rockstar, GTA remaster sürümleri başarılı olursa Red Dead Redemption veya Max Payne gibi başka serileri de elden geçirebilir.

Dilerseniz, GTA 5 Türkçe yama kurulum rehberimize buradan ulaşabilirsiniz. Ayrında efsanevi oyundaki en iyi hileleri derlediğimiz içeriğimizi de ziyaret edebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.