Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA 5 Yeni Nesil Sürümü Tekrar Ertelenebilir!

GTA 5 Yeni Nesil sürümünün 1 ila 2 ay arasında erteleneceği iddia edildi.

Matheusvictorbr isimli Brezilyalı bir veri madencisi, Twitter‘da GTA 5 Yeni Nesil sürümü olan PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sürümlerinin bir veya iki ay daha ertelenebileceğini iddia etti. Kendi kaynaklarına göre, veri madencisi Rockstar Games’in hala mart ayını hedeflediğini ancak geliştirme sürecinin karmaşıklaştığını da belirtti.

Rockstar Games’in yakında bir makale yayınlayacağını ve muhtemelen GTA 5 Yeni Nesil sürümünün nisan veya mayıs ayına ertelenmesi de dahil olmak üzere bir güncelleme sağlayacağını da iddia etti. Rockstar’ın kendisinden resmi bir açıklama beklememiz gerekecek olsa da, yeni nesil sürümlerde herhangi bir güncelleme olmamasının, potansiyel olarak bir ertelemenin habercisi olması muhtemel.

GTA 5 Yeni Nesil Sürümü Ne Zaman Çıkış Yapacak?

GTA 5 Yeni Nesil

Take-Two’nun, Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition‘ın feci lansmanından sonra erteleme kararına olumlu bakması da muhtemel. Hayranlarının GTA 5 Yeni Nesil sürümünden hiç etkilenmediği göz önüne alınırsa ilk açıklama ile hangi iyileştirmelerin yapılacağı açıklanmadı. Ayrıca daha sonra gelen ikinci açıklama da geliştirilmiş görseller ve diğer ince ayarları vaat ederken, çoğu kişi gördükleri görüntülerin PlayStation 4 ve Xbox One sürümünden farklı olmadığını dile getirdi. Bu yüzden oyun, mart ayından nisan veya mayıs ayına ertelenirse şaşırmayız.

Fragman YouTube’a yüklendiğinde 90 bin dislike aldı ve sadece 23 bin like aldı. O zamandan beri, beğeni sayısı 65K’ya çıkarken, dislike sayısı 305 bine sıçradı. GTA 5, Rockstar’ın en büyük başarı öykülerinden biri, ancak aynı zamanda neredeyse 10 yaşında. Hayranlar, aynı oyunu oynamaktan açıkça bıkmış durumda ve Grand Theft Auto 6 ile ilgili hiçbir bilgi olmaması da hayranları üzmüş durumda.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.