Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GRID Legends, Gelişmiş Bir Nemesis Sistemine Sahip Olacak

İlki Elektrikli arabalara odaklanan ve ikincisi bir araç hayatta kalma modu olan Boost ve Elimination ile ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıktı.

EA Play Live 2021’de Codemasters, GRID serisinde yepyeni bir oyun olan GRID Legends‘i duyurdu. Yarış oyunu şimdiye kadarki en geniş araç yelpazesine sahip olmanın yanı sıra ilk kez bir Hikaye Modu da sunuyor. Nemesis sistemi gibi, 2019’un GRID’inden geri dönen bazı özellikler olacak.

GRID Legends

GRID Legends Nemesis Sistemi Çok Gelişmiş Olacak

GameSpot‘a konuşan yönetmen Chris Smith, “Nemesis, GRID Legends‘a geri dönecek ve sistemi hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak daha kalıcı olacak şekilde geliştirdik. Çevrimiçi deneyimimize derinlemesine dalmaya başladığımızda bunun hakkında daha fazla konuşacağız. Nemesis sistemi, adından da anlaşılacağı gibi, bir yarış sırasında onlara çok fazla vurursanız, esasen tek bir sürücünün düşmanınız olmasına neden oluyordu. Aynı zamanda Nemesis olan bir takım arkadaşınız varsa, onlara en çok ihtiyacınız olduğunda sizi görmezden gelebilecek.” şeklinde ifade etti.

Hikaye Modunun düşmanları destekleyip desteklemeyeceği henüz belli değil. Smith, Boost ve Elimination gibi modlar hakkında bazı ek ayrıntılar sağladı. İlkinin aslında iki çeşidi var ve yeni elektrikli otomobillerin yarışlarda güçlenmesini sağlayacak. İkincisi, yalnızca bir galip kalana kadar zamanlayıcı geri sayım yaptığında, sıralamada geride kalan arabaların elendiği bir mod olacak.

GRID Legends, 2022’de Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve PC için çıkacak. Önümüzdeki aylarda özellikleri ve modları hakkında daha fazla ayrıntı için bizi takip etmeye devam edin.

GRID Legends | Official Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.