Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Pixel 4A Tasarımı Doğrulandı

Google’ın iPhone SE 2020 modeli karşısında satışa sunacağı uygun fiyat etiketine sahip Google Pixel 4A modeli şimdi de yanlışlıkla Google Store’da ortaya çıktı. 

Google’ın uygun fiyatlı akıllı telefon modeli olması beklenen Pixel 4A modelinin tasarımı doğrulandı. İşte Pixel 4A modelinin ortaya çıkan o görselleri.

google pixel 4a tasarimi dogrulandi 2

Yükselen akıllı telefon fiyatları ile birlikte tercihini daha uygun fiyatlı akıllı telefon modellerine kaydıran tüketicilerin bu hamlesi, üreticilerin de benzer bir aksiyonu almasına neden olmuştu. Aynı zamanda bir akıllı telefon üreticisi olan Google, Pixel 3 serisi sonrasında bu kervana katılmış ve yeni uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaya başlamıştı. 

Geçtiğimiz aylarda duyurulması beklenen Google’ın yeni uygun fiyatlı akıllı telefonu Pixel 4A modeli tüm dünyaya yayılan Covid-19 pandemisi nedeniyle tanıtımı ertelenen akıllı telefon modelleri arasında yer almıştı. Tanıtımın ertelenen Pixel 4A modelinin fiyatı panolarda sergilenmiş ve daha sonrasında ise Google’ın fiyat değişikliğine gittiği iddia edilmişti. 

Google’ın yeni Pixel 4A modelinin şimdilik ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor olsa da, Google Store’da cihazın görseli yanlışlıkla yayınlandı. Google’ın kısa süre içerisinde kaldırdığı bu görsel ile birlikte telefonun çok yakın süre içerisinde tanıtılacağını söyleyebiliriz. 

Google Store üzerinden paylaşılan görselde Pixel 4A modelinin delikli bir ekran tasarımına sahip olduğunu ve arkasında ise tek bir ana kamera ile birlikte geleceğini görüyoruz. 5.81 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran ile birlikte gelecek olan Pixel 4A modelinin ekranı Full HD+ çözünürlük sunacak. Ekranında yer alacak olan selfie kamerası 8 megapiksel çözünürlüğü sunan Sony IMX355 kamerayı barındıracak. Arka tarafta yer alan ana kamera ise 12.2 megapiksel çözünürlük sunan ve OIS ile desteklenen Sony IMX363 kamerayı içerecek. Ana kameraya ayrıca LED flaş eşlik edecek. 

Arkasında fiziksel bir parmak isi okuyucusuna sahip olacak olan Pixel 4A modeli kutusundan Android 10 işletim sistemi ile birlikte çıkacakken model 3.080 mAh kapasiteli bir batarya ile beslenecek. Pixel 4A modelinin ne zaman tanıtılacağı şimdilik bilinmiyor olsa da modelin 300 – 400 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.