Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Mesajlara Tepki Ekleme Özelliği Geliyor

Google Mesajlara iMessage özelliği geldi.

Android işletim sistemine sahip cihazlarda SMS için kullanılan Google Mesajlar uygulamasına yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Google Mesajlar uygulamasına iMessage uygulamasında var olan bir özellik geliyor.

google mesajlara tepki ekleme ozelligi geliyor 2

Google’ın Android işletim sistemi ile çalışan cihazlarda varsayılan SMS uygulaması olarak gelen Google Mesajlar uygulamasına yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Yeni eklenen özelliklerle birlikte tıpkı iMessage uygulamasında olduğu gibi internet üzerinden mesajlaşma özelliğini ekleyen Google Mesajlar uygulamasına yeni özellikler ekleniyor. Google Mesajlar uygulamasına tıpkı iMessage uygulamasında olduğu gibi mesajlara tepki ekleme özelliği geliyor. iMessage’ın bu özelliği bilindiği gibi Twitter ve Instagram’a da eklenmişti. 

Google Mesajlar V5.8 İlke Birlikte Gelecek

Apple’ın SMS uygulamasında iMessage tabanlı kullandığı efektli mesajlar özelliği Google Mesajlar’a eklenecek. Söz konusu özellik Google Mesajlar uygulamasının V5.8 sürümünde eklenecek. Bilindiği gibi Apple’ın iMessage uygulamasında kullanıcılar uygulama üzerinde gelen mesaja uzun bastığında mesaja verebilecekleri tepkilerin yer aldığı ayrı bir ekran açılıyordu. Bu özellik Android’e de geliyor. Google’ın bu özelliği kararlı olarak ne zaman sunacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.