Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google I / O 2020 Tarihi Açıklandı

Google I / O 2020 etkinlik tarihi açıklandı.

Google’ın her yıl düzenlenen ve yeni ürünleriyle yeni yazılımlarının duyurulduğu Google I / O etkinliğinin düzenleneceği etkinliğin tarihi açıklandı. 

google i o 2020 tarihi aciklandi 2

Google’ın her yılın Mayıs ayında düzenlediği, Google geliştiriciler konferansının bu yıl düzenleneceği tarih belli olmaya başladı. Google I / O 2020 etkinliğinin tarihi Google CEO’su Sundar Pichai etkinliğin tarihini açıkladı. 

Google’ın yeni ürünlerini ve yeni yazılımlarını tanıttığı Google I / O 2020 etkinliğinde nelerin tanıtılacağı merak ediliyor. Yapılan açıklama ile birlikte Google I / O 2020 etkinliğinin düzenleneceği tarih açıklandı. Google CEO’su Google I / O 2020 etkinliğinin 12 – 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. 

Google I / O 2020 etkinliğinde Google’ın neler tanıtacağı şimdilik bilinmiyor olsa da Google I / O 2019 etkinliğinde Pixel 3a ve Pixel 3a XL modelleri ile birlik Android 10 işletim sistemi duyurulmuştu. Google I / O 2020 etkinliğinde ise Google Pixel 4a ve Pixel 4a XL modelleriyle birlikte Android 11 işletim sisteminin duyurulması bekleniyor. 

Google Pixel 4a modelinin özellikleri şimdilik bilinmiyor olsa da modelin tıpkı Google Pixel 3a modelinde olduğu gibi 3.5 mm kulaklık girişi desteğinin olacağı düşünülüyor. Google’ın etkinlikte hangi ürünlerini tanıtacağının ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.