Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Chrome Yerleşik Ekran Görüntüsü Aracını Test Etmeya Başladı

Dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcısı Google Chrome’a yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Eklenecek yeni özellik pek çok kullanıcıyı memnun edecek gibi görünüyor.

Teknoloji devi Google’ın dünyada en çok kullanılan internet tarayıcısı olan Google Chrome yeni özelliklerle gelişmeye devam ediyor. Kullanıcıları için pek çok özellik sunan Chrome’un hala bazı önemli eksikleri bulunuyor.

Chrome’un eksiklerini kapatmaya devam eden Google Chrome yerleşik ekran görüntü aracı ile kullanıcılarını mutlu edecek gibi görünüyor.

Google Chrome Yerleşik Ekran Görüntüsü Aracı

Google Chrome Yerleşik Ekran Görüntüsü Aracı Nasıl Açılır?

Google Chrome yerleşik ekran görüntüsü aracının nasıl açılacağına geçmeden önce, Chrome’un rakipleri olan Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera ve Vivaldi kullanıcıları uzun bir süredir tarayıcıları üzerinden ekran görüntüleri alabiliyordu. Chrome için bu özellik şimdilik test ediliyor.

Google Chrome tarayıcısını son sürüme güncelleyen kullanıcılar “chrome://flags” üzerinden yerleşik ekran görüntü aracını açabiliyor. Aktif hale getirilen bu özellikle birlikte kullanıcılar Chrome üzerinden sayfanın seçtikleri bir yerinden ekran görüntüsü alıp kaydedebilecek.

google chrome yerlesik ekran goruntusu aracini test etmeya basladi 3

Google Chrome yerleşik ekran görüntü aracı ayrıca düzenleme seçeneği ile birlikte gelecek. Kullanıcılar bu sayede Chrome üzerinden aldıkları ekran görüntülerinde temel düzenlemeler yapabilecek. Yukarıda da belirttiğimiz gibi şimdilik test edilen bu özelliğin ilerleyen güncellemelerle birlikte tüm Chrome kullanıcıları için varsayılan olarak sunulması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.