Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gods & Monsters Epic Store’da Ön Siparişlere Açıldı!

Gods & Monsters Epic Store'da 309.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

25 Şubat 2020’de PlayStation 4, Xbox One, Stadia, Nintendo Switch ve PC platformu için lansmana çıkacak olan Gods & Monsters E3 2019’da da gösterime girmişti. Oyun bilgisayar platformu için Epic Store özel olacak ve şuan ön sipariş edilebilir durumda yer alıyor.

Gods Monsters Epic Store’da Ön Siparişlere Açıldı 2

Assassin’s Creed Odyssey’in yaratıcılarından efsanevi bir oyun daha geliyor. 2020 yılında lansmana çıkacak olan Gods & Monsters bizleri efsanevi canavarlarla dolu bir adaya götürecek. Masalsı bir macera türünde karşımıza çıkacak olan yeni oyunda birbirinden zorlu mücadeleler, tehlikeli zindanlar ve destansı savaşlara katılarak Yunan Tanrılarını kurtarmaya çalışacağız. Yunan mitolojisine yeniden dahil olmaya çalışacağımız oyunda tanrılara güçlerini geri verebilmek için efsanevi bir yolculuğa çıkacağız.

Oyun içerisinde Olimpos tanrıları bize özel güçler vermiş olacak. Karada ve havada savaşarak kullanabileceğimiz bu özel güçler ile savaşlardan galibiyetle ayrılmaya çalışacağız. Grafik açıları ile oyunculara sürükleyici bir deneyim sunacak olan yapımda mitolojik yaratıklarla da yüzleşeceğiz.

Gorgonlar, Hydralar ve Tepegöz gibi yaratıklarla savaşacak, yüzlerce savaş becerisi kazanabileceğiz. Rengarenk yapısı ile beğenileri toplayacak olan yapım, Epic Store’da 309.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Gods & Monsters: E3 2019 Official World Premiere Cinematic Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.