Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GodFall İnceleme

Godfall Nasıl Olmuş ? Bekleneni Veriyor Mu ? Grafikleri ve Oynanış Mekanikleri Nasıl ? Hikayesi Nedir ? Gelin birlikte bakalım.

Bir ışıltılı, mağara gibi bir salondan diğerine süzülüp parlatılmış koridorlarında süzülürken, Godfall’ın gösterişinden etkilenmemek zor. Açılışı, tadı olduğunu düşünen bir adam tarafından dekore edilmiş yaşlanan bir kumarhane gibi. Hem görkemli hem de biraz itici olacak şekilde, samimi ve gösterişli.

İlk başta, hepsi Destiny 2’nin Leviathan baskınını anımsatıyor. Bu iç mekanlar; kaygan, parlatılmış metal ve tüm o ışıltılı altın. İnkar edilemez derecede muhteşem bir evren ve daha sonra, dışarı çıkıp Dünya Aleminin harabeleri arasında dolaştığınızda ise. Başınızın üzerinde dans eden ateşli yapraklar veya Su Diyarının akuamarinle ıslanmış çevresini keşfettiğinizde, ne kadar nefes kesici olduğunu fark edeceksiniz.

Çok Fazla Eşya Tat Kaçırıyor

Godfall ile ilgili sorun, güzelliğin sahip olduğu her şey olmasıdır. Kendisinin Diablo benzeri bir sürekli item loot etme ve teçhizat değiştirme mantığı var. Burada dişlerinizi tatmin edici estetiğinin ötesinde batıracak çok az şey var. Hikaye ilgi çekici, ancak olay örgüsünü veya ana karakterlerini ikna edici veya anlamlı bir şekilde sunmakta başarısız. Yağma bol evet. Ancak neredeyse her fırsatta mevcut olan bu kadar çok teçhizatla, favori parçaları yükseltme veya muhafaza etme arzusunu ucuzlatıyor, hatta belki de geçersiz kılıyor.

Godfall Inceleme 1

Oyun başlangıçta size oldukça çeşitli bir oynanış sunuyor. Fakat ilerledikçe kendisini çok fazla tekrar etmeye başlıyor. Günler değil saatler içinde, o etkileyici görünüşlü kılıçların, çekiçlerin ve bıçakların ne kadarının üzerinden geçmeye devam ederseniz edin, savaş biraz monoton hissetmeye başlıyor. Zayıf bir şekilde God of War kokuyor. Fakat God of War’ın savaşı, muhteşem tarifinin yalnızca bir bileşenidir. Sağlam bir dünya inşası veya sürükleyici bir hikaye olmadan, Godfall’un yüce hedefleri ne yazık ki yetersiz kalıyor. Onu biraz fazla tekrarlayan ve tek boyutlu bırakıyor.

Artı tarafta, gördüğünüz her düşmanı yenerseniz Orin oldukça hızlı bir şekilde yükseliyor. – bu bir şey, değil mi? Bu iyi bir şey. Çünkü bu tarz oyunlarda oyunu hemen kavramak ve ısınmak çok önemli. Defansif hareketler, saldırgan olanlar kadar önemli. Savuşturmak burada son derece tatmin edici ve bazı düşmanların hantal savunmaları göz önüne alındığında da gerekli. Çok nadiren genellikle dünyanın en hareketli asansör yolculuğunda krallıklar arasında seyahat ederken, belirli bir şekilde düşman ordularını göndermeniz istenir. Bu sizi konfor bölgenizden çekip çıkarır, sizi şüphesiz cephaneliğinizi organik ve heyecan verici bir şekilde geliştirecek şekilde çeşitli teknikler ve kombinasyonları denemeye zorlar.

Godfall Inceleme 2

Yapacak Çok Az Şey Var ve Her Şey Karman Çorman

Burada yapacak çok az şey var. Koleksiyon parçaları var, evet, ama dünyanın kendisi kadar eskimiş. Yetersiz dünya yapısının kemiklerine et eklemek için çok az şey yapıyorlar. Yok edilecek sonsuz bir kurabiye kesici düşman denizi, süslü kadehler ve pişmiş toprak kaplar var. Ancak çömlekleri parçalamak aslında Orin’in tam zamanlı işi haline geliyor. Hiç şüphesiz seviye atlamak tatmin edici. Aslında, ne kadar önemsiz olursa olsun, her başarı kesinlikle alışabileceğim hoş bir gelişmeyle ilan ediliyor. Ancak beceri ağacı dikkat çekici değil, okunması zor ve sadece birkaç beceri heyecan verici. Çatışmanın dışında, zamanınızı iki sıkıcı NPC arasında gidip gelerek, odanın bir tarafından diğer tarafına geçerek o çok önemli uyarıyı tetikleme zamanı gelene kadar geçireceksiniz.

Valorplates – aslında sadece Orin’in görünüşünü ve dövüşünü değil, aynı zamanda konuşma ve etkileşim biçimini de değiştiren tam zırh setleri bunların kilidini açmak, özellikle de onlar gibi uzun, yavaş, zorlu bir süreç. Dünyanız süslü ve belli belirsiz egzotik isimlerle dolu kaynaklarla dolu – Sunsteel; Aşılanmış Jasper; Incarnate Essence; Coin of Valor – bunların tümü teçhizatınızı yükseltmek veya önceden erişilemeyen alanların kilidini açmak için kullanılabilir, ancak o kadar çok şey var ki, nedenini bir kenara bırakıp neye ihtiyacınız olduğunu takip etmek zor.

Godfall Inceleme 3

Görsel Olarak Bir Şölen Var

Görsel olarak son derece muazzam bir oyun için, aynı şeyin arayüz için de söylenememesi utanç verici. Ekipman menüsündeki her bir öğenin alt sayfasına girerek teçhizatı donatabilirsiniz. Fakat oradan söküp çıkaramazsınız. Bu Cephanelikten yapılmalıdır. Bu, sizi iki alt menü arasında ileri geri sonsuz bir atlayış yapmaya zorluyor ve yeni teçhizatı donatmak için ve her iki menüdeki öğeleri inceleyebilirken, hangisini seçerseniz seçin, ana Ekipman sayfasına geri dönmeniz sizi otomatik olarak her seferinde envanterinizin en üstünde yer alıyor. Sizi uğraştığınız öğe sınıfına tekrar aşağı kaydırmaya zorluyor. Bu küçük bir şey, ancak bu menülerde çok fazla zaman harcayacaksınız. Ganimetle ıslatılmış bir oyuna sahip olmak ve ardından her fırsatta sezgi ile savaşan bir ganimet menüsü sistemi oluşturmak yeterince iyi değil.

Belki de en korkunç suç, bir veya iki müttefikinizin yanınızda dövüşmesiyle şüphesiz geliştirilecek bir oyun için halka açık bir eşleştirme olmamasıdır. Bu çok ilginç bir ihmal, özellikle tek bir hafta sonu, zamanınızı ayırsanız bile kazanabileceğinizi düşündüğüm – sizi güzel set parçalarının ötesinde bağlı ve meşgul tutmak için çok az şey sunuyor. Godfall ile ilgili sorun bu. Sonuçta, hepsi şık ve küçük bir öz ve onun gösterişli açılış vaadi her tekrarlanan görevde biraz soluyor. Çatışma sürekli olarak pürüzsüz ve akıcı olsaydı, opak bir hikaye ile baş edebilirdim ve hikaye sürükleyici olsaydı vasat bir oyun beni baştan çıkarabilirdi, ancak mevcut haliyle Godfall her iki dünyanın da en kötüsünü sunuyor ve yakında fark edeceksiniz İçinde yapılacak her şey varsa, bir dünyanın ne kadar güzel olduğu önemli değil.

Godfall, Ray Tracing’i Yalnızca AMD GPU’larda Destekliyor , Godfall’ın Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı haberlerimize de göz atabilirsiniz. Ayrıca sizler için hazırladığım Call Of Duty Black Ops: Cold War İncelemesine de bir bakabilirsiniz.

İnceleme Özeti

GodFall İnceleme

0
Berbat

İçeriği Paylaş

Yazar Hakkında

Ege Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olan ve oyun sektörüne yıllardan beri yoğun ilgi duyan Mert, 3 yılı aşkın bir süredir Turkmmo'da içerik üretiyor.

Ayrıca Okuyabilirsiniz

0

    Cevap Yazın

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Gameplay
    Graphics
    Longevity
    A mininum rating of 0 is required.
    Please give a rating.
    Thanks for submitting your rating!

    Yorum gönderdiğiniz için teşekkür ederiz!