Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God of War PC 1.0.6 Güncellemesi Yayınlandı

Santa Monica, God of War'un PC versiyonu için altıncı yamayı yayınladı. Yeni yama paketi, AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) kalitesini artırıyor.

Santa Monica, 14 Ocak’ta PC’de yayınlanan ikonik RPG oyunu God of War‘u güncel tutmaya devam ediyor. Stüdyo, oyunun beşinci yamasını birkaç gün önce yayınlamıştı. Bugün ise yepyeni bir güncelleme daha indirmeye sunuldu.

Paylaşılan yama notlarına göre God of War PC 1.0.6 güncellemesi, AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) kalitesini artırıyor. FSR’ı etkinleştirmeniz halinde, lansman sürümünde hayal kırıklığı yaratan bulanık görüntü kalitesinden eser kalmadığını göreceksiniz. AMD’nin NVIDIA’nın DLSS teknolojisine rakip olarak geliştirdiği sistem, kare hızlarını artırmaya yardımcı olmak için çözünürlüğü yükseltme teknolojilerini kullanıyor ve performansı etkilemeden yüksek çözünürlüklü oyun deneyimi sunuyor.

God of War PC Güncellemeleri Art Arda Geliyor

god of war pc 1.0.6 güncellemesi

Ayrıca yeni God of War güncellemesi, Fare Hassasiyeti Modu’nda (Mouse Precision Mode – MPM) da bazı ayarlamalar yapıyor. Örneğin, söz konusu mod artık hareket animasyonlarının bozulmasına neden olmayacak. Ek olarak, MPM artık aim desteğine de sahip.

God of War PC sürümü için yayınlanan 1.0.6 güncellemesi, her zaman olduğu gibi oyunu Steam istemcisinde başlattığınız anda otomatik olarak inecektir. 14 Ocak’ta çıkış yapan aksiyon-macera oyunu, geçtiğimiz haftalarda Steam’de 1 milyon kopya satışını geride bırakmıştı. God of War PC versiyonuna dair düşüncelerimizi öğrenmek için inceleme yazımızı okuyabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.