Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Go4StrikeofKings Turnuvasının İlk Haftası Tamamlandı

Go4StrikeofKing turnuvası henüz ilk haftasında büyük bir heyecana sahne oldu.

Tencent ve ESL Türkiye işbirliği ile Türkiye E-spor camiasına katılan Strike of Kings, düzenlenen ilk resmi turnuvasında heyecan fırtınası estirmeyi başardı. Turnuvanın ilk haftasına baktığımızda, e-spor alanındaki geleceğinin parlak olduğunu düşünüyoruz.

Go4StrikeofKings Turnuvasının İlk Haftası Tamamlandı

Turnuvanın ilk haftasında etkinliğe katılan 51 farklı takım bulunuyordu. Ödüle ulaşmak için kıyasaya mücadele eden takım üyeleri, eğlenceli dakikalar geçirdiler. Önümüzdeki üç boyunca devam edecek turnuvaya, her geçen hafta daha fazla takımın katılacağına hiç şüphemiz yok.

Türkiye’deki ilk turnuvanın şampiyonu Crew Esport Club oldu. Böylece adını turnuva tarihine altın harflerle kazımış oldu. Finalde XFactor ile karşı karşıya gelen takım 2-0’lık skorla galibiyete ve şampiyonluğa uzandı. Final maçlarında Violet ile mücadele eden Crew oyuncusu Redlion, finallerin MVP’si seçildi.

E-spor dünyasının ünlü takımlarından BAU Stratera, UNLOST ve Oyunbros  da turnuvaya katılım gösterdi. Turnuvaları daha yakından takip etmek hatta 5 kişilik takımlarını oluşturup katılmak isteyenler buraya tıklayarak ESLPlay sistemine  gidip kayıt olabilirler. Turnuva önümüzdeki 3 ay boyunca devam edecek. Maçlar her Pazar saat 14.00’da oynanacak. 

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.