Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Go4StrikeofKings Turnuvasında 5. Hafta Tamamlandı

turnuvanın 5. haftasında zirvedeki isim değişti.

Turnuvanın geçtiğimiz haftalarında üçüncülük koltuğundan aşağı ya da yukarı seyredememiş olan DestroyerCrew, 5. haftanın sonunda zirveye oturduğunu duyurdu. Ekip resmen şeytanın bacağını kırarak birincilik ipini göğüsledi. SavruleS, Violet ile iki defa MVP seçildi. Seride 2 – 0’lık skor ile zafer kazanan ekibin rakibi, geçen haftalarda turnuva birincisi olan UNLOSTV oyuncularının kurduğu The Champion’s CREED yer alıyordu.

go4strikeofkings

Turnuvanın beşinci haftasında ilk beşe gitmeye hak kazanan takımların listesi aşağıdaki gibi;

  1. DestroyerCrew
  2. The Champion’s CREED
  3. Stratera e-Sports
  4. ABR
  5. RoyalBandits

Nisan ayı ile birlikte başlayan ve beş haftayı geride bırakan Go4StrikeofKings’te Aylık Final’e katılma hakkı kazanan takımların listesi de belli oldu. Her hafta sonu düzenlenen turnuvalarda zafer kazanan ekipler, Aylık Final maçlarına katılma hakkı kazanıyor. Bu ay düzenlenecek maçlar için seçilen 8 takımın listesi aşağıdaki gibi;

  1. The Champion’s CREED
  2. DestroyerCrew
  3. Stratera e-Sports
  4. OyunBros
  5. RoyalBandits
  6. YoloQ MOBA E-Sports
  7. Ass Warriors
  8. ABR

Gelen güncellemenin ardından oyunda gerçekleşen değişimler etkili oldu diyebiliriz. 5. turnuva haftası boyunca sadece 10 farklı kahraman seçildi. Kahraman havuzunda yer alan öteki 20 kahraman hiçbir maç esnasında seçilmedi. En çok seçilen kahraman ise Violet oldu. Nakroth sıralamada yükselerek en çok seçilen ikinci kahraman olmayı başardı. Gelecek olan güncellemenin ardından oldukça fazla oyuncu tarafından seçilen Violet ve Ormarr yerini koruyabilecek mi önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.