Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ghost Of Tsushima 2’nin Geleceği Doğrulandı!

Ghost Of Tsushima 2, yeni işe alım ilanlarında ortaya çıktı. Yeni ekip üyeleri, Ghost of Tsushima'yı oynamış ve temel oyun sistemlerini anlamış olmalı.

Sucker Punch’taki iş ilanları, stüdyonun 2020’de çıkış yapan oyunu Ghost of Tsushima’nın devamı üzerinde çalışmaya başlamak istediğini gösterdi. Ghost Of Tsushima 2 ile ilgili bilgileri yakın zamanda görmeye başlayabiliriz.

Şirket şu anda muhtemelen Ghost Of Tsushima 2 için çeşitli roller için işe alım yapıyor ve her iki liste de Kıdemli Savaş Tasarımcısı ve Teknik Savaş Tasarımcısı listelerinde “Ghost Of Tsushima oynamış ve temel oyun sistemlerini anlamış olmalı” ibaresi mevcut. Bu da hemen akıllara bir devam oyununun geliştirildiğini veya geliştirileceğini getirdi.

Ghost of Tsushima 2’de Açık Dünya Olacak

Ghost Of Tsushima 2

Adaylardan “Prototip oluşturma, cilalama ve dengelemenin yanı sıra; Oyuncu yetenekleri, savaş eylemleri ve ilerleme ögeleri” yapmaları istenecek. Başka bir yerde bir Yapay Zeka Sistem Tasarımcısı ilanında ise “Yakın zamanda, Ghost Of Tsushima’nın ödüllü kadrosu, Açık Dünya türüne yeni karakter derinliği seviyeleri getirdi. Bir dünyayı gerçekten canlandırmak için zorlayıcı karakterlerle doldurulması gerektiğini anlayan birini arıyoruz” ifadesini gördük. Bu iş ilanı ile, Sucker Punch’ın bir sonraki projesinin açık dünya olacağını doğrulamış olduk.

Bu yeni işe alım ilanlarına başvuran kişilerin “Feodal Japonya’da geçen hikayeler yazma arzusu” ve “feodal Japon tarihi bilgisi” olması ise başvurularda artı puan sağlayacak. Bu yılın başlarında Ghost Of Tsushima’nın Temmuz 2020’de piyasaya sürülmesinden bu yana 8 milyondan fazla kopya sattığı da doğrulandı. Oyunun yeniden düzenlenmiş bir Director’s Cut’ı geçen yıl piyasaya sürüldü ve yeni Iki Island genişlemesini içeriyordu. Bakalım Ghost Of Tsushima 2‘de bizi neler bekleyecek?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.