Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact, Xbox Konsoluna Gelmeyecek

Çıkış yaptığı tarihten bugüne kadar 20 milyondan fazla indirilen Genshin Impact ile ilgili son verilen bilgilere göre Xbox konsollarına gelmeyecek.

miHoYo tarafından geliştirilen ve yayınlanan Genshin Impact çıkış yaptığı tarihten bugüne kadar oyuncular ciddi bir beğenisini kazandı. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Genshin Impact’te oynanabilir olarak 22 farklı karakter açık geniş bir dünya var. Çeşitli görevler ve mücadeleler ile sahip olduğunuz karakterlerinizi geliştirebileceğiniz oyun ile ilgili en son verilen bilgilere göre, oyun, Xbox konsollarına gelmeyecek.

Genshin Impact Xbox Konsoluna Gelmeyecek 1

Genshin Impact şu an için PC ve PlayStation’da mevcut. Oyunun geliştiricisi miHoYo Twinfinite ile yaptığı röportaj da yaklaşmakta olan yeni nesil konsol PlayStation 5 için bir sürüm yayınlanacağını onayladı. Henüz resmi bir açıklama yapmamış olmasına rağmen oyun PlayStation 5’de yer alacak. Bunun yanı sıra merak edilen bir diğer konu ise oyunun Xbox da yer alıp olmayacağıydı. Bu konuda da açıklamalarda bulunan miHoYo, Genshin Impact’in Xbox konsollarında yer almayacağını vurguladı. Şirket şu anda oyunun yer aldığı PC, PlayStation 4 ve mobil platformlar için odaklanmış durumda.

Bunun yanı sıra ayrıca şirket, oyun için Nintendo Switch sürümünü de onayladı. Yani Xbox hariç tüm platformlarda yer alacak. Açıkcası dünya genelinde Nintendo Switch’in geniş bir topluluğu var ve oyunun Switch’e çıkması ile birlikte en popüler oyunlardan biri olmasını bekliyorum.

Genshin Impact şimdiye kadar tüm platformlarda 20 milyondan fazla indirildi ve resmi Twitter sayfasında 500.000’den fazla takipçisi var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.