Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact Ücretsiz Bir Hediye İle Epic Games Store’a Eklenecek

Geliştirici miHoYo, oynaması ücretsiz RPG oyunu Genshin Impact'in 9 Haziran Çarşamba günü Epic Games Store'a geleceğini duyurdu.

Geliştirici miHoYo’ya göre, çok popüler aksiyon RPG Genshin Impact, 9 Haziran‘da Epic Games Store’a “özel bir hediye” ile gelecek. İlk olarak Eylül 2020’de PC, PS4 ve mobil cihazlarda piyasaya sürülen ücretsiz oyun, çok az kişinin tahmin edebileceği inanılmaz bir başarı elde etti. Güvenlikle ilgili bir dizi endişeye ve diğer sorunlara rağmen, oyunun popülaritesi henüz azalmadı.

MiHoYo’nun Genshin Impact’i düzenli olarak destekleme çabaları fark edilmedi. Örneğin, çok çeşitli güncellemeler sayesinde, aktif kullanıcıların yakın zamanda keşfedecekleri içeriğin tükenmesi pek olası değil. Bir sonraki büyük güncelleme olan 1.6, Kazuha’da başka bir oynanabilir karakter, tekne seyahati, keşfedilecek yeni bir ada ve bir mini oyun etkinliği tanıtarak yakında yayınlanacak. Daha da iyisi, çok daha geniş bir kitle çok yakın bir gelecekte oyuna erişebilecek.

Resmi Genshin Impact Twitter sayfasındaki bir gönderi, sürekli değişen rol yapma oyununun gelecek hafta 9 Haziran Çarşamba günü Epic Games Store’a geleceğini ortaya koydu. Belirtilmemiş ögeye erişmek için oyuncuların “GenshinEpic” ödeme kodunu kullanması gerekecek. Oyunun Epic Games Store sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Genshin Impact 1

Bu haber, oyuncular ve miHoYo’daki ekip için bir nimet olacak. Başka bir hayran kitlesi nihayet Genshin Impact içerisindeki fantastik dünya Teyvat’ın harikalarını keşfedecek; bu arada geliştirme stüdyosu, zaten popüler olan oyununu pazarlamak için daha da büyük bir oyuncu tabanına sahip.

Genshin Impact yakında gelişine ek olarak, Epic Games Store kullanıcılarının önümüzdeki birkaç gün boyunca mağazayı takip etmek için başka nedenler de var. Dijital mağaza, Mayıs ayının sonunda başlayan ve 17 Haziran Perşembe gününe kadar bitmeyecek olan Epic Mega İndirimlerine bir tanesine daha ev sahipliği yapıyor. Çeşitli oyunlar şu anda indirimli fiyatlarla satın alınabiliyor; Ayrıca, Amoung Us 3 Haziran 18.00’a kadar bu şekilde kalacak ücretsiz. Bu oyunun ücretsiz dönemi sona erdiğinde, Epic muhtemelen sınırlı bir süre için başka bir ücretsiz teklif verecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.