Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact 2.4 Güncellemesinin Çıkış Tarihi Açıklandı

Genshin Impact güncellemesi 2.4, geliştirici miHoYo tarafından detaylandırıldı ve bir çıkış tarihi de açıklandı.

Genshin Impact 2.4 güncellemesinin detayları, 26 Aralık’ta yayınlanan ve güncellemenin 5 Ocak’ta başlayacağını belirten bir PlayStation Blog gönderisinden geldi. Lantern Rite festivali böylece Genshin Impact’e geri dönüyor ve oyuncuların bu süre zarfında parıldayan havai fişek gösterileri yapma ve fener bilmecesi etkinliğine katılma fırsatları olacak.

Gönderide, “Teyvat dünyasında da Yeni Yıl yaklaşırken, sizi Liyue’nin Lantern Rite’a davet etmek istiyoruz. Jade Chamber’ı yeniden inşa ederken Shenhe, Yun Jin ve eski dostlarımıza katılın. Ayrıca 10 Intertwined Fates ve seçtiğiniz ücretsiz dört yıldızlı Liyue karakteri dahil olmak üzere zengin ödüller kazanın” açıklaması yapıldı.

Genshin Impact 2.4 Neler Sunacak?

Genshin Impact 2.4

Aynı zamanda Jade Chamber’ın yeniden inşası, oyunculara daha fazla eşya için bir şans sunacak. Bazıları Waverider ile kurtarılabilirken, diğerlerinin Treasure Hoarder’lardan alınması gerekecek. Hazineleri, Treasure Hoarders kamplarında avlayabilir veya denizde malzeme taşıyan nakliye balonlarını durdurabilirsiniz.

Yeni karakterler Shenhe ve Yun Jin de oyuna katılacak, ilki Cryo ve sırıklı silahlı beş yıldızlı bir karakter, Yan Jin ise dört yıldızlı bir sırıklı silah kullanıcısı olacak. Okyanusun altında yüzen bir şehir olan Enkanomiya da 2.4 güncellemesi ile Genshin Impact’e gelecek. Konumdaki birçok bulmaca, kayıp uygarlığın hem geceyi hem de gündüzü normal bir şekilde alabilmek için nasıl yapay bir güneş inşa etmesi gerektiğine ilişkin bilgilere dayanacak.

Genshin Impact 2.4

Bathysmal Vishaps aynı zamanda bölgede düşmanlar olacak ve sürü üyeleri birlikte avlanacak ve savaşta çevrelerinden faydalanabilecek. Abyss Lector: Fathomless Flames, karakterler korumalı olsun ya da olmasın, gecikmeli hasar patlamaları veren Pyro saldırılarını serbest bırakabilecek.

Genshin Impact 2.4 Güncellemesi ayrıca oyun için bazı optimizasyonlar da getiriyor, tuşlar kontrolcü için kısayol tekerleğinde özelleştirilebilecek ve oyunu daha gerçekçi hale getirmek için “daha yumuşak gölgeler” de eklenecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.