Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Gamescom 2021 Sunumu İçin Tarih Açıklandı

Xbox, bu ayın sonunda gerçekleşecek olan Gamescom etkinliğine katılacağını ve yaklaşan oyunları hakkında yeni bilgiler sunacağını açıkladı.

Gamescom 2021, devam eden koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl tamamen dijital olarak gerçekleşecek. Etkinlikte yer alacak oyun firmalarından biri de Xbox olacak. Amerikalı şirket yaptığı açıklamada, bu yılki Gamescom’un bir parçası olacaklarını ve daha önce duyurulan Xbox Games Studios oyunları hakkında derinlemesine güncellemeler sunacaklarını söyledi.

Konuya ilişkin kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Xbox’tan Aaron Greenberg, Gamescom 2021 sunumunun yalnızca gelecek oyunlara odaklanacağını belirtti. Xbox sunumunda büyük sürprizler yaşanmayacağını, buna rağmen oldukça eğlenceli bir akış hazırladıklarını söyleyen Greenberg, beklentileri makul bir seviyede tutmak istiyor gibi.

Gamescom 2021, Bu Yıl Tamamen Dijital Olarak Gerçekleşecek

Gamescom 2021 Xbox

Xbox’ın Gamescom 2021 sunumu, muhtelemen Forza Horizon 5 ve Halo Infinite gibi 2021 yılında çıkacak oyunlar hakkında yeni bilgiler sağlayacak. Şirket ayrıca etkinlik kapsamında Avrupa’daki kullanıcılar için özel bir Gamescom indirimi yapacağını duyurdu.

Kampanyanın Xbox konsol ve PC oyunlarında yüzde 75’e varan fırsatlar sunacağını belirten Xbox, detayların etkinliğin başlamasına kısa bir zaman kala açıklanacağını söyledi.

Forza Horizon 5 Hakkında Yeni Detaylar Öğrenebiliriz

Forza Horizon 5 gamescom xbox

E3 gibi bu yıl tamamen dijital olarak gerçekleşecek olan Gamescom 2021, 26-27 Ağustos tarihleri ​​arasında düzenlenecek. Xbox’ın yanı sıra EA, SEGA ve Activision gibi video oyun devleri de etkinliğe katılacaklarını onayladılar.

İlk etapta dijital sunumlar ile birlikte bazı fiziksel etkinliklerin de olması beklenen oyun fuarı, koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle bu sene de dijital bir etkinlik olacak.

Yeni Xbox Games Studios oyunları ile birlikte Game Pass kütüphanesine gelecek yeni yapımlar hakkında haberler alacağımız Xbox Gamescom sunumu, 24 Ağustos Salı TSİ 20:00‘da gerçekleşecek. Canlı yayını Xbox’ın YouTube, Twitch, Facebook ve Twitter hesapları üzerinden izleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.