Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Game Of Thrones’un 4. Bölümündeki Savaş Sahnesinin İnanılmaz Kamera Arkası Yayınlandı

Game of Thrones'un 7. sezonunun 4. bölümünde ekrana gelen muhteşem savaş sahneleri için kamera arkası videosu yayınlandı. Figüranların gerçekten alev aldığı video, prodüksiyonun boyutunu ortaya koyuyor.

Game of Thrones, yapımcısı HBO’ya düzenlenen siber saldırılar arasında popüleritesinden hiçbir şey kaybetmeden yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin 4. bölümü yayınlanacağı günden çok önce internete sızdırılmış fakat yüksek çözünürlüklü bir kayıt olmadığı için aranan tatmini yaratamamıştı. Dördüncü bölüm nihayet yayınlandı. Khaleesi Daenerys Targaryen ve Jaime Lannister komutasındaki kuvvetler arasındaki etkileyici savaş sahnesinin çekimlerini gösteren kamera arkası videosu da kısa bir süre önce paylaşıldı. Sahne arkası görüntüleri de en az dizinin kendisi kadar ihtişamlı ve hayret uyandırıcı görünüyor. Yapım için harcanan bütçeyi tahmin etmek ise neredeyse imkansız.

game of thrones 3

Yayınlanan kamer arkası videosu yaklaşık 15 dakika sürüyor. Video boyunca prodüksiyon ekibinde yer alan çok sayıda önemli ismi görme şansımız oluyor. Ayrıca çekimler esnasında ne kadar çok risk alındığını da izleyebiliyoruz. Kostümleri içinde gerçekten alev alan ve yere yığılan figüran ekibinin bulunduğu sahne korkunç görünüyor.

Khaleesi’nin ejderhası üzerindeki görüntülerinin nasıl oluşturulduğuna dair detaylar da bulunuyor. Ayrıca oyuncuların sahne arkasındaki hallerini görmek ve setin devasa boyutu karşısında şaşkınlığa düşmek mümkün.

Aşağıda yer alan ekrandan Game of Thrones’un geçtiğimiz bölümüne ait kamera arkası görüntülerini izleyebilirsiniz.

Game of Thrones: The Loot Train Attack (HBO)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.