Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy S8 İçin Oreo Güncellemesi Herkese Açıldı

Samsung, Galaxy S8 için hazırladığı Oreo güncellemesini nihayet tüm kullanıcıların beğenisine sundu.

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un Galaxy S8 modeli için Oreo güncellemesini sadece beta programına kayıtlı kullanıcılara dağıttığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Güney Koreli akıllı telefon devi, resmî Oreo güncellemesini herkese açarak OTA şeklinde yayınlamaya başladı.

Galaxy S8 İçin Oreo Güncellemesi Herkese Açıldı 1

Birçok ülkede aktif olarak satışı gerçekleştirilen Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus modellerinde hala daha Android 7.0 Nougat işletim sistemi kullanılıyor. Neyse ki resmen yayınlanan Oreo güncellemesinin aktif hale geldiği ülkeler arasında Türkiye de bulunuyor.

İşte Oreo güncellemesinin aktif hale geldiği bölgeler

Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Hindistan, Norveç, BAE ve Belçika ülkelerinde Galaxy S8 için Oreo güncellemesi şuan aktif durumda. Eğer siz de beta programına dahil edilmeyen bir Galaxy S8’e sahipseniz, telefonunuzun Ayarlar > Yazılım güncellemesi menüsüne gerek güncellemeleri elle kontrol edebilirsiniz. Bunun dışında yeni bir güncelleme çıktığı zaman Samsung, tarafınıza bildirimle haber verecektir zaten.

Toplam büyüklüğü 1.3 GB olarak belirtilen güncellemede Google tarafından yayınlanan Şubat 2018 güvenlik yaması da mevcut.

Beta programının yürütüldüğü ülkelerde güncellemeden ses yok

Her ne kadar Oreo güncellemesi çoğu ülke için aktif hale gelmiş olsa da beta programının yürütülmediği ülkelerdeki Samsung Galaxy S8 kullanıcıları, kendilerine güncelleme verilmemesinden şikayetçi. Halen daha İngiltere gibi birçok ülkedeki S8 sahibine Oreo güncellemesi dağıtılmış değil. Ancak tahminler önümüzdeki birkaç gün içinde tüm Galaxy S8 kullanıcılarının Oreo’ya yükseltme yapabileceği yönünde.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.