Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy Buds Bean Fiyatı Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni kablosuz kulaklığı ortaya çıktı.

Samsung’un bir süredir üzerinde çalıştığı yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Bean modelinin fiyatı belli olmaya başladı. 

galaxy buds bean fiyati ortaya cikti 2

Kısa bir süre önce Roland Quandt tarafından sızdırılan Samsung’un yeni kablosuz kulaklığına dair yeni bilgiler ortaya çıkaya devam ediyor. Samsung’un Galaxy Buds kulaklığından farklı bir tasarıma sahip olan modelin kulak içi formuna sahip olmadığı görülüyor. Kulağa garip bir şekilde oturan Samsung’un yeni kulaklığı görsellerden bakıldığında konforlu duruş hissiyatı vermiyor. 

İki sürücüye sahip olan Samsung Galaxy Buds Bean kulaklığı Samsung’a yakın kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre 150 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Etkili bir gürültü engelleme özelliği için üç farklı mikrofona sahip olacak olan modelin şarj özellikli kılıfı ile birlikte 11 saate kadar müzik dinleme imkanı sunacağı da gelen bilgiler arasında. 

Samsung Glaaxy Buds Bean Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy Buds modelleri ile kablosuz kulaklık pazarında istediğini elde edemedi. Apple’ın AirPods ve AirPods Pro modelleri ile liderliğini sürdürdüğü pazarda Samsung, Galaxy Buds Bean kulaklığı ile pazarın etkili oyuncularından birisi olmak istiyor. Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Bean’in Galaxy Note 20 ailesi ile birlikte tanıtılacağı düşünülüyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.