Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy A8 2018 ve A8+ Ne Zaman Satışlara Açılacak?

Samsung'un yeni amiral gemileri olan Galaxy A8 ve Galaxy A8 Plus 6 Ocak'ta satışlara açılacak.

Samsung’un 2018 model amiral gemilerinden olan Galaxy A8 ve A8+ geçtiğimiz günlerde tanıtılmış ve özellikleri tüm kullanıcılar tarafından dilden dile dolaşmıştı. Özellikle 6 inçlik dev bir ekrana sahip olan Galaxy A8 Plus oldukça ilgi çekmişti.

Galaxy A8 2018 ve A8 Ne Zaman Satışlara Açılacak 1

En son teknolojiye sahip olan yeni amiral gemileri tanıtılmasıyla birlikte teknoloji dünyası tarafından adeta ilgi odağı haline gelmişti. Bu yıl ürettiği yeni akıllı telefonlar ile satış rakamlarında bekleneni veren Samsung, yeni amiral gemileri ile başarısını ikiye katlayacak gibi görünüyor. Güney Kore’li firmanın 6 Ocak 2018 tarihinden itibaren satışa çıkaracağı yeni amiral gemileri kullanıcılar tarafından sabırsızlıkla beklenmeye başladı. Tabii burada şunu da belirteyim; Samsung’un yeni amiral gemilerinin Güney Kore ve çevresinde satışa çıkacağı tarih 6 Ocak olarak duyuruldu.

Yeni amiral gemilerinin ülkemizde ne zaman satışlara açılacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığım haberler de cihazların fiyatlarını da belirtmiştim. Tekrar hatırlatmak gerekirse, Galaxy A8 482 dolar ve A8 Plus’da 592 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olarak satışlara başlayacak. Galaxy A8 Plus 6 inçlik bir ekrana sahip olurken, A8 ise 5.6 inç ile karşımıza çıkacak. İki cihazında özellikleri hemen hemen aynı olurken, A8 Plus batarya, ekran ve RAM gibi istisna özellikleri ile diğer akıllı telefondan ayrılıyor.

Galaxy A8 Plus ve Galaxy A8 6 Ocak’ta Güney Kore’de satışlara başlayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.