Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galatasaray League of Legends Kadrosunu Tamamladı

Galatasaray' ın League of Legends takımı hazır. Kadroyu merak edenler aşağıya

Galatasaray’ ın da Espor arenasına girmesiyle 3 büyükler tamamiyle arenaya ayak bastı. Artık, bu sene bol derbili bir sezon geçireceğiz. Victorious Ace’ i satın alarak League of Legends arenasına giriş yapan Galatasaray, Cumartesi günü resmi sosyal medya hesapları ve resmi sitesinden Espor oyuncularını açıkladı. Kadroyu tamamlayarak, sezona oldukça güçlü bir şekilde girmek isteyen Galatasaray, kadrosunu tamamladı. 

Galatasaray ilk olarak koçu Ruben “Daisyx” Korte ile anlaşmış hemen arkasından orta koridor oyuncusu ve takımın kaptanı olacak Felix ” Abbedagge ” Braun ile anlaşmıştı. Arkasından 4 oyuncusunu ardı ardına açıklayan Galatasaray, nişancı pozisyonuna Arda ” KillerEs” Subaşı, destek pozisyonunda Egehan “Madagger” Özçelik, ormancı pozisyonuna Lamine-Loinis ” Kanani” Khouani ve son olarak üst koridora “Sergen ” Broken Blade” Çelik’ i kadrosuna kattı. 

15727400 934594623307942 3896968087961586015 n

 

Kısa bir süre önce koç pozisyonunda Ruben ‘Daisyx’ Korte’yi, orta koridorda ise Felix ”Abbedagge” Braun ile anlaştığını açıklayan Galatasaray Espor, nişancı pozisyonunda Arda “KillerEs” Subaşı, destek pozisyonunda Egehan ”Madagger” Özçelik, ormancı rolünde Lamine-Lounis “Kanani” Khouani ve üst koridorda da Sergen “Broken Blade” Çelik ile mücadele edecek.

Her oyuncu için ayrı bir başlık, görsel ve açıklama ile duyuru yapan Galatasaray, taraftarlarını da sevindirdi. İlk sezon için hiç de kötü sayılmayacak bir kadro ile Espor arenasına dahil olan Galatasaray, nasıl bir performans gösterecek hep beraber göreceğiz.  Oyuncular hakkında kısa açıklamaları aşağıdan bulabilirsiniz.

Arda ” KillerEs ” Subaşı: Saldırı gücü taşıyıcısıdır. 2013′ te ANT Gaming ile profesyonel kariyerine başlayan KillerEs, Team Turquality, Wild Fire e-Sports ve NumberOne Sports takımlarında oynadı. KillerEs’ e Galatasaray’ da ki kariyerinde başarılar diliyoruz. 

bk6mad

Egehan ” Madagger ” Özcelik: Destek oyuncusudur. Kariyerine DP White takımı ile başladı. Daha sonra Sup TNG takımına geçiş yaptı ve son olarak geçen sene Victorious Ace’ de destek rolünde takımı taşıdı. Madagger’ a Galatasaray’ da ki kariyerinde başarılar diliyoruz.

X96mjR

Sergen ” Broken Blade ” Çelik: Üst Koridor oyuncusudur.Türk asıllı Alman oyuncu Sergen, kariyerinde Mysterious Monkeys forması giyerek akıllara kazındı. 2000 doğumlu olan oyuncu Victorious Ace takımının şampiyonluk vizesi almasına belirleyici konum kazanmıştır. Şu anda, küçük yaşının olmasının yanında geleceğin en başarılı üst koridor oyuncularından birisi olarak gösteriliyor. Galatasaray’ a Türk statüsünde geldi.  Broken Blade’ e Galatasaray’ da ki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Qv2m03

Lounis ” Kanani ” Khouani: Orman oyuncusudur. Ülkemizde daha önce Team Aurora takımında oynayan başarılı ormancı Kanani, oynadığı zaman, o sene ligdeki en iyi ormancı rolünde ki oyuncular arasında yer almıştır. Daha önce Mysterious Monkeys ve Team LianCaste’ de performansını ortaya koymuş Kanani, takımın kaptanı Abbedagge ile ikinci Alman oyuncudur. Kanani’ ye Galatasaray’ da ki kariyerinde başarılar diliyoruz.

MoDmbQ

• Felix ”Abbedagge” Braun
• Arda “KillerEs” Subaşı
• Egehan ”Madagger” Özçelik
• Lamine-Lounis “Kanani” Khouani
• Sergen “Broken Blade” Çelik

Takım şu an bu şekilde. Açıkçası, Alman ve Türk karması bir takım olmuş. Bazı oyuncuların LCS tecrübesi olması, ligimizde daha deneyim sahibi oynayacakları anlamına geliyor. Sergen Çelik’ in Alman ve Türk oyuncularla ortak iletişimi kurması bekleniyor. Şimdiden Galatasaray’ a yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.