Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galatasaray E-spor Şampiyonluk Ligi’nde İlk Maçını Kazandı

Leage of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi'nin iki yeni takımı bir araya geldi. Bu sefer Galatasaray Espor'un yüzü güldü.

Galatasaray E-spor geçtiğimiz Cumartesi günü Galakticos karşısına çıktı. Ligde sağlam başarılar elde eden Galakticos’un favori olduğu maçta, aslanlar bu sefer şeytanın bacağını kırdı ve ligde ki ilk galibiyetini aldı. 2 – 0 kazanarak ilk 3 puanını alan Galatasaray’da yeni koçun gelmesi, işleri bir hayli düzeltmiş gibi gözüküyor.

Ayrıca bildiğiniz gibi bu maçta, Yükselme ligi oyuncularından Smoke, ceza alan üst koridor oyuncusu Broken Blade’in yerine görev aldı ve iki maçta da inanılmaz bir performans çıkardı. Ligin en başarılı üst koridor oyuncularından birisi olarak gösterilen Broken Blade’in yokluğunu hiç aratmayan Smoke, ilk maç hiç ölmeden maçı tamamladı.

Maçların özetlerinin yer aldığı videoları aşağıdan görebilirsiniz.

İlk maça iyi başlayan takım Galakticos’du aslında. İlk skorlar olsun, alt koridoru yıldırmak olsun hep doğru işler yaptılar. Ancak, Kanani ve Smoke’un sağlam oyun kurmalarının ardından ve biraz da kompozisyon görevlerinin başarılı olmasından sonda işler Galatasaray lehine döndü. Bunda en büyük etkinin 24. dakika da yapılan baron savaşı olarak gösterilebilir. Galatasaray burada risk almayı tercih etti ve bu tehlikeyi başarılı bir şekilde yöneterek rakibi karşısında ön plana çıktı. Karşınızda ilk maçın özet görüntüleri.

Galatasaray Esports ( GS ) vs Galakticos ( GAL ) 1. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 3. Hafta

İkinci maç yine ortada başladı. İki takımda belirli hatalar yaptı. Ancak bu maçta da başarılı performans gösteren Kanani Smoke ikilisi Galakticos’un kaderini belirleyen unsur oldu. İlk haftalarda alışma zamanları yaşayan Galatasaray E-spor bu acemiliğinden kurtulmuş ve kendinden daha emin bir şekilde oyunlar oynamaya başlamış gözüküyor.

Galatasaray Esports ( GS ) vs Galakticos ( GAL ) 2. Maç Özeti | 2017 Kış Mevsimi 3. Hafta

Unutmadan Galatasaray bugün saat 20:00’da Team Aurora’nın karşısına çıkacak. İki takıma da şans diliyorum. Bugün ki takvimin saat 18:00’da Crew Esports – SuperMassive eSports mücadelesi ile başlayacağını da hatırlatalım. İki mücadeleyi de Twitch üzerinden izleyebilirsiniz. BURAYA tıklayarak League of Legends’ın Twitch  sayfasına ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.