Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

G2, Perkz İle Resmi Olarak Yollarını Ayırıyor

League of Legends espor heyecanı oyuncuların takımlarından ayrılmaları ve yeni bir takıma katılacak olmalarından dolayı büyük bir hızla devam ediyor. Perkz, Nisqy ve Broxah takımlarından ayrıldılar.

League of Legends espor’da gelecek sezon ile ilgili transferler geçtiğimiz hafta itibari ile başladı. Daha doğrusu dedikodular başladı ve Avrupa’nın önde gelen takımlarından biri olan G2’nun alt koridor oyuncusu Perkz’ün takımdan ayrılacağı konusu büyük bir yankı uyandırdı. G2 Esports‘un yüzü ve normalde League of Legends’ta takımın başarısının kaynağı olarak görülen oyuncu Luka “Perkz” Perković, organizasyonla yollarını ayırıyor. Bunun olacağı bir süredir biliniyordu ancak resmi bir onay olmadığı için söylenti olarak devam ediyordu.

G2 Perkz Ile Resmi Olarak Yollarini Ayiriyor

Perkz’ün ayrılacağının onaylanması üzerine 17 Kasım 2020’de G2 Esports aşağıda görülen veda videosunu yayınladığında ve her iki taraf da sosyal medyada vedalaştıklarını açıkladığında geldi. Cloud 9 henüz resmi bir duyuru yayınlamasa da, Perkz’ün Cloud9’a gideceği söylentiler arasında yer almaya devam ediyor. Bu arada, Nisqy‘nin ekipten çıktığı ve Fnatic‘e gideceği ise bir başka söylenti olarak dolaşıyor.

LEC’deki günlerinde performansı eleştirilen bir başka oyuncu olan Broxah, Team Liquid ile bir yıl geçirdi ancak onun için de yeni bir takım kurmanın zamanı geldi. Hem Team Liquid hem de Broxah takımdan ayrıldığını doğruladı. Yapılan açıklamaya göre Kuzey Amerika LCS takımlarından CLG Broxah’ı kadrosuna kattı. Broxah‘ın Twitter üzerinden yaptığı açıklamayı görebilirsiniz.

Son olarak, Perkz ve Nisqy’nin hangi takımlara gideceği ise henüz belli değil. Ayrıca bunun yanı sıra Nisqy orta koridor oyuncusu olduğundan Perkz’ün TL’e gelmesi durumunda orta koridor mu yoksa nişancı olarak mı oynayacağı ise ayrı bir soru işareti oluşturuyor.

Farewell Perkz

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.